sep 25

Feriemodus

Er en stund siden sist nå. Har ikke helt hatt gnist for bloggen i det siste. Det har skjedd så mye rart i det siste så har ikke orka..

Har vært på utplassering igjen. Det er koselig^^ Har også vært hos Jonas i dag<3 Skjedde ikke så mye annet enn at vi spiste og at jeg sovna på sofaen 😛 Stakk ut rund 7, men det var ikke mye folk. Jan Helge og Cecilie kom ut etter en liten stund. Ble kjørt hjem like etter 9 en gang. Det gjorde meg ingenting i dag. Er generelt sliten etter denna uka.. Jeg er utrolig glad i Jonas uansett hva som skjer. Han er den beste gutten som tasser på jorda<3

I morgen drar jeg til Sverige med pappa. Vi skal hjem til han i ca ei uke. Kommer meg bort fra Øyer litt og får slappa av. Det skal bli godt egentlig, men også litt kjipt siden jeg også vil være hos Jonas. Kommer selvfølgelig til å være på nett der nede, men ikke så mye siden jeg må dele det med pappa 😛

Tenkte jeg skulle prøve å gjøre litt skolearbeid der nede også. Var ei prøve som ikke var helt bra blandt annet 😛 Kanskje lettere når jeg er et stykke unna  folk jeg kjenner. Kan ligge å lese litt og sove lenge og slik uten å egentlig bry meg. Virkelig koble helt ut å ha ferie hos pappa 🙂

Den stasjonære klompen skal være med ned, men ser ikke bort i fra at den bærbare må være med heller. Har mye på den jeg skulle fått titta igjennom også 😛

Kommer kanskje noe i morgen hvis jeg orker. Blir ihvertfall noe i løpet av tida der nede 😉

Skriv et svar