sep 21

Hallo!?!?!

Ja, jeg sletta «Fy f…». Ikke fordi jeg angrer på det jeg skrev, men fordi folk misforstår hva jeg mener og ikke skjønner det jeg skriver om. De henger seg  opp i enkelte temaer jeg tar opp i innleggene. Jeg vet veldig godt hva jeg skriver og hva jeg mener med det. Jeg trenger ikke å bli fortalt altmulig. Jeg vet mye av det dere forteller meg ang. diverse temaer fra før. Jeg vet at ikke alle liker det jeg skriver, men jeg trodde at en blogg var til å skrive sine følelser, opplevelser og meninger i løpet av dagen. Det er visst noen som ikke helt har skjønt det virker det som. Hvis noen vil snakke med meg om temaene mine, kan de komme rett til meg istedet for å skrive kommentarer som ingen andre enn jeg får se uansett. Kan være greit at dere tar det opp med meg på en ordentlig måte og ikke sitter hjemme i stua der dere er «trygge» og skriver det. Det kan bli tolket feil. Jeg blir bare sur på slike som gjør det. Jeg har prøvd å få noen på tomannshånd kjempe lenge og har nå gitt opp. Ser ikke vitsen med å prøve når du aldri når frem til målet. Dere kan komme å prøve sjøl…

Det jeg skriver her er hvordan hverdagen min ser ut og om hva jeg føler skjer rundt meg. Jeg sier ikke at det er 100% sant, bare at det er slik det ser ut fra min side.

Skriv et svar