sep 15

Mer databygging!!

I går demonterte jeg den gamle stasjonære til mamma, helt alene 🙂 Det var ikke så vanskelig, det er bare å løsne på alle ledningene og skru ut det som er å skru ut 😛 Skal få hjelp av pappa med å sette noen av delene inn i min 😛

Jeg fikk også snakka med Jonas om noe av det jeg fikk høre i går. Det var mye han ikke fikk til å stemme, men han spurte om jeg ville komme tilbake hvis han fant ut av det. Da sa jeg at OK, men da må du kunne snakke med meg om ting og ikke bare si «vet ikke» når jeg spør om no. Vi døpte derfor om denna perioden som er nå, til en pause. Det letta veldig for meg, ble ikke så tungt liksom. Nå gjenstår det bare å få han til å skjønne hva som skjer, for vi andre ser hva det er, men han ser det ikke selv stakkar 🙁

Det som er deilig i denne perioden er at jeg ser hvem som er vennene mine, og jeg har funnet ut at jeg faktisk har mange 🙂 Flere sier at det bare er å si ifra hvis jeg vil snakke, og jeg kjenner det kribler når jeg får høre det 🙂

Ellers i dag skal jeg bort til Jan Helge og Cecilie å sen film 🙂 Tror det blir koselig 🙂

3 kommentarer

  1. Anonym sier:

    vet ikke til alt, er bare respektløst.

  2. Chanip sier:

    ja det gjør jeg å 🙂

  3. Ingrid sier:

    Håper det ordner seg mellom dere^^, :))

Skriv et svar