sep 18

Nå har jeg det bra!

Jeg har vært på Solvang igjen i dag. Det er så koselig^^ En gammel lærer som jeg hadde på Vidarheim, ønsket meg «vælkomme» i dag 😛 Noen av elevene smilte stort når de så meg igjen og ei kom løpende i mot meg og ga meg en klem 😛

Fikk vite at det er ei til i klassa mi som også krangler litt med samma personen som meg:P Syntes det var litt gøy 😛 Møtte Jonas igjen i dag 🙂 Det beste som har skjedd hele uka 😀 Vi snakka sammen litt og svarte på noen spørsmål hver. Han har tenkt litt over ting og har hatt det litt i bakhue at noen har vært «oppi hue» hans. Det virka som han har tenkt litt på å bare gi f.. i personen. Synes det er litt godt å tenke på egentlig. Mangla bare han, før alle de nermeste vennene mine visste hvordan personen var. Nå har det skjedd!! 😀 Fikk noen klemmer av Jonas i dag også. Det var så godt å kjenne han inntil seg igjen<3 Banka til og med litt ekstra inni meg<3 Endelig kunne jeg liksom holde litt på han igjen^^ Fikk et lite suss før han dro i dag også<3 Han sa også «når pausa er over» i dag, tror det kommer til å ordne seg igjen^^

Det blir ikke hyttetur i helga likevel.. Blir rydding hjemme istedet. DET TRENGS!! 😛 Blir godt å legge seg i morgen kjenner jeg, når rommet er reint og ryddig^^

Veit ikke om det blir no ut i kveld, men det går nok bra 🙂 Skulle jeg sett film hos noen hadde jeg helt sikkert sovna 😛

Nå er det helg og det er godt. Hvært mye å stri med denna uka, av egne følelser og andres følelser, nye plasser og mye ansvar for små unger. Blir godt å kunne slappe av litt ihvertfall 🙂

3 kommentarer

  1. SV: Den er var stooor og som jeg skrev den løp fort. Trur jeg hadde tissa på meg hvis den hadde løpt mot meg. 😛

  2. Chanip sier:

    Takk 🙂 Har fått en god følelse nå ^^

  3. Åh så coozlig da at det ordner seg. 😀 Krysser fingre og tør for deg/dere. 😉

Skriv et svar