sep 20

Orka ikke i går…

Har ikke mye å skrive om egentlig..

Folk har da fått vite at det skjer ting rundt meg som jeg ikke er helt komfortabel med.. Det var ikke meninga at enkelte personer skulle få vite det, men når det finnes lange ører er det ikke no å få gjort no med.. Jeg kunne jo selfølgelig sett nøyere etter hvem som stod i nærheten, men jeg veit beklageligvis ikke hvem den og den kjenner og hvordan den og den er som person!

Jeg og mamma rydda hjemme i går. Det var litt deilig egentlig. Mangler bare stua såvidt jeg kan se. Spiste hjemmelagd pizza i går mens vi så på «Skal vi danse?» Det var kos^^ Litt som «gamledager» da jeg var liten 😛

Jeg var litt med Jonas i går også. Det kjentes godt selv om det ikke var på «kjæreste måten», men mere venneaktig. Jeg kan leve med det en stund til han får tenkt litt mer over situasjonen. Vi var hos Jan Helge og Cecilie en tur. Der satte døm på en film som heter «1408». Skrekkfilm, men jeg hadde sett den før så konsentrerte meg mere om at Jonas strøyk litt på meg og hvor godt det var^^ Da han kjørte meg, hjem satt vi ute å snakka litt i bilen før jeg gikk inn. Fikk oppklart litt til følte jeg 🙂

Idag blir det stua som får seg et tak 😛 Seinere i kveld vet jeg ikke hvordan det blir. Om jeg skal ut med Jonas, sitte på data’n eller i det hele tatt være hjemme.. Har mye jeg kan gjøre så det er egentlig ikke synd på meg 😛

Skriv et svar