sep 17

Utplassering på Solvang og sånn

I går følte jeg virkelig ikke for å skrive.. Jeg var små nervøs og kjei etter dagen. Smånervøs er jeg vel egentlig enda :S Når folk har lyst til å gjøre én ting for de de vil  noe annet, og når det den personen da har lyst til, er stikk istrid med hva du sjøl vil, da blir jeg nervør :S

I går var min første dag på Solvang Barneskole. Det var litt creepy i starten, men det var egentlig veldig greit 🙂 Jeg er i 1 av 2 klasser i 1. klasse. Det er selvfølgelig litt slitsomt, men det er litt gøy også 😛 Jeg hjalp læreren med å dele ut lapper, bøker og oppgaveark. Var å titta runt om døm fant sia døm skulle på også. Det er to stk. i klassa som ikke kan norsk. En gutt og ei jente. Jenta syntes jeg var ordentlig søt^^ Hu ble ikke så innkludert i leken som gutten. Hun satt mye for seg selv, så jeg gikk bort til henne, satte meg på huk og spurte henne noen enkle spørsmål som: «Er det ingen som vil leke med deg?» (rista på hodet). Jeg så henne tørke seg under øynene stakar 🙁 «Er du lei deg?» spurte jeg, og hun nikket på hodet 🙁 Jeg syntes ordentlig synd på henne akkurat da 🙁 Veit jo godt selv hvordan det er å være utestengt :S Som fersk i faget visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre, men jeg spurte om hun ville være med de andre å huske, men det ville hun ikke.. Jeg satt der en liten stund til før jeg reiste meg og gikk bort til noen av de andre voksne der. Senere på dagen fikk jeg vite at hun ikke kunne så mye norsk og at hun trengte litt ekstra oppfølging. På et ark hun fikk utdelt seinere gjorde hun det bra, og alt sto på norsk. Kjente jeg ble litt glad når jeg så det 🙂 På slutten av skoledagen fikk de litt frileik og jeg ble vartet opp med grøt og pizza og vann 😛 Det var litt gøy 😛

I dag har jeg vært på skolen igjen. Vi har ei oppgave vi skal fremføre på mandag, men det går nok bra 🙂 Det er ikke så mye det er snakk om 😛 Ellers i dag tenkte jeg at jeg kunne prøve å rydde litt, men får se hvordan det går 😛 Er litt sliten egentlig.. Legger meg kanskje litt for seint 😛

Jeg har lest hele bloggen til Marion i dag. Kommer til å savne henne veldig når hun drar til Japan, men heldigvis finnes INTERNETT!! 😀 En reddende engel 🙂

Det er foreldremøte i dag også, og det er første gang pappa skal på det!! Synes det er kjempe gøy 😀

Skriv et svar