nov 26

Lager rydding på jobben til mamma :D

I dag har jeg vært på skolen igjen.. Gikk ned til mamma i samfunnsfag timene til de andre. Da spiste jeg vafflene mine igjen ^^ Vi var en kjapp tur nede på Elkjøp for å hente to sjermer og to tastaturer til skranken og til ei anna ei som jobber der på deltid. Når jeg gikk oppigjen møtte jge på no unger, og han ene «hosta» og sa rosa bukse samtidig 😛 Skulle ønske jeg hadde tenkt litt lenger der og da og sagt no sånt som » er fargen på buksa di no bedre da?» i en lur mine, bare for å tulle litt med døm:P

Etter siste timen slo Ivan, Sandra og Espen følge med meg nedover. Var morro egentlig, men utrolig glatt! Når jeg kom ned til mamma skulle vi fikse lageret de har der. Til i dag har det bare stått ting i bokser innpå der, og det er ganske uoversiktlig… Vi jobba masse en stund før vi bestillte pizza fra peppes til middag med film deal 😛 Kunne nemlig få Istid 3 😛 Etter at vi hadde spist fortsatte vi med rydding og plassering. Nå er det så oversiktlig som det kan bli foreløpig 🙂 Vi var hjemme igjen like etter 9 i kveld… Litt lenge, men da sover man bedre når man har blitt sliten 😉

Har vel egentlig ikke skjedd no mer spennende i dag 😛 Har tenkt mye i dag da, men går ikke nermere inn på det nå tror jeg 😛

Skal på praksis at i mårra 🙂 skal ha ansvaret for forminga på SFO, tenkte jeg skulle lære døm å lage krokodille i pærler, men jeg glemte å si ifra at jeg trengte pærler og fisketråd, så da blir det adventstegninger og klipp-og-lim istedet 😛 Tror uansett at krokodille ville blitt for vanskelig for døm…

Da kvelder jeg. Skal opp tidlig i morgen, må dusje og ordne meg før 7…

Skriv et svar