des 02

2. desember alt..

Da begynner jula gitt.. Fikk julekalender i år også^^ Har fått en sjokoladekule både i går og i dag 😛

Siden torsdag har dar det da skjedd litt 🙂 Fredag var det utplassering som vanlig. Ikke no ekstra styr 😛 I helga gjorde jeg ikke stort anna enn å rydde. Fikk da pynta opp litt, men er ikke ferdig med å vaske rundt da 😛 Juletreet mitt og 7-staken er på plass også 😛 Ble koselig der inne egentlig 😛 Søndag skulle vi også ha julegateåpning på Lilleputthammer med korpset. Jeg går jo i midten og er sånn passe høy så under hver sånn bue med stjerne på måtte jeg dukke 😛 Jeg sklei ganske kraftig også 😛 Det var morro, men vondt 😛 Datt heldigvis ikke da 😛 men spant litt, og strakk en muskel ell no 😛 Lo godt etterpå da må jeg si 😛

Mandag var det jo skole da 😛 Med fritime 🙂 Hadde drilløvelse på kvelden. Litt tafatte alle 3 men 😛 Tirsdag var jeg på jobben til mamma. Skulle dekorere de store vinduene i nybygget 😛 Gikk opp på skolen når de andre hadde fritime og matfri. Sånn for sosialen sin skyld 😛 Når jeg hadde pynta ferdig vinduene var klokka rundt 4. På tur hjem spurte Thea om jeg vill være med på Strandtorget. Blei så jeg dro til Lillehammer igjen. Var vel hjemme maks 20 min, før jeg skulle ut att 😛 Ble belte på meg i går til og med 😀

I dag var det utplassering igjen. Jeg hadde faktisk ikke lyst til å dra i utgangspunktet.. Det er første gangen jeg føler det sånn ihvertfall 😛  Dro meg nå av gårde sjøl om da, og det viste seg at vi skulle på Tingberg for å se på et teaterstykke. Det var ikke no morro syntes jeg, men ungan lo så da var hensikten oppnådd 😛 Når vi kom tilbake til skolen var det rett på SFO eller hjem. Fikk også spørsmål om jeg kunne være til kl 4, for det var manko på folk. Jeg og Maria ble igjen og uten om oss to var det én voksen på SFO. Skjønnte at døm trengte hjelp ja 😛

Nå er det antakelig puta om ikke altforlenge. Begynner å bli ille når du dupper av forran en stasjonær PC 😛

Skriv et svar