des 20

Julekonsert

I dag er det søndag.. Skole igjen i morgen. Da er det volleyballturnering fra 8 til 14. Skal bare sitte å se på jeg da. Volleyball og meg er ikke helt gode venner.. Sliter med vondt i ei uke etterpå 🙁

Men, mer om det i mårra 😛 I dag har vi holdt på mest i stua, men ble ikke helt ferdige i dag. Mer i mårra 😛 Da er det ikke no drill heller 😛 bare kos 😛 Skal fikse noen flere presanger i morgen også. Blir nok bra 🙂 Var på julekonsert i dag også. Dro for å se Therese synge. Hun var så flink^^ Gleder meg til å prøvesynge over nyttår. Hadde noe allsang der også, og jeg følte meg faktisk komfortabel der jeg stod 😛 Så det blir nok gøy 😛

I går våknet jeg med hodepine og det tok en god stund før jeg orket å tenke på å gjøre no fornuftig, men ble sittende med broderi til slutt, skal gi det bort så jeg gjorde no fornuftig likevel. Tok det med ro hele dagen, godt det å.

Ble visst ikke no langt innlegg i dag.. men jeg har skrevet hvertfall 😛

Skriv et svar