des 22

Siste skoledag!!

Ja jeg skrev «i morgen» på søndag, men glemte helt av det fordi jeg og mamma fikk opp julegardiner, duk, pynta juletreet, satte opp krybba og pakka inn noen presanger.

Men til i går: Vi hadde volleyball turnering da. BUA kom til kvartfinalen, men da røyk vi 😛 Var ikke så morro å stå å heie, men hadde jeg vært med, hadde jeg hatt vondt i dag :S Håndledda mine tåler ikke slagene fra ballen 🙁 Husker ikke hvem som vant da, men det var ikke oss 😛

I dag møtte vi opp på skolen, ble lest for, sang litt og så noen bilder fra høsten, før vi skulle ned i kantina. Når vi kom ned dit var det bare masse folk men ingenting skjedde. Mange begynte å gå, og vi trengte ikke gå i kirka heller, så har vel egentlig hatt fri fra klokka var rundt 9 😛 Nå skal jeg brodere og slappe av litt før julekaffen kl 14 på jobben til mamma. Gleder meg til å sove lenge i morgen 😀

Fikk forresten vite at det ikke kom til å være noen folk på skolen mandag den 4. så da har jeg fri helt til onsdagen 😀 Bortskjemt vettu 😛

Skriv et svar