des 18

Snart ferdig med julehandelen!

Huff jeg skammer meg nesten. Har ikke skrevet så mye her i det siste. Kan man skylde på jula og skolen tro? Ikke at jeg har så mange prøver, men jeg er ikke no glad i lekser så gjør døm i siste liten, isteden for med en gang. Selv om det føles bedre å være ferdig med døm.. Kanskje et nyttårsforsett? 😛 Tror jeg skal skrive meg noen slike, og virkelig skjerpe meg med ting 😛

Hadde muntlig høring i går.. Jeg trakk selvfølgelig et av de temane jeg ikke hadde fått lest på.. Fikk en 2er, men den var sterk, nesten 3, sa læreren. Så da er det ikke så ille like vel fant jeg ut. Den uka her har vært veldig mye kos. Mandag var vi og sorterte klær for frelsesarmeen og var på en skole/barnehage og fikk hvite litt om sikkerheten på stedet. Tirsdag hadde jeg fri, men skulle til tannlegen. Onsdag var jeg og to til fra klassa på Solvang og var med på juleværksted. Torsdag var det muntlig høring, og fri/jobbing resten av timene, 2 fritimer før PTF timen. Vi fikk til og med gå litt før. I dag var vi på Maihaugen og fikk et innblikk i hvordan jula var før. Nermere bestemt for 112 år siden. Vi ble kjørt tilbake til skolen. Der fikk vi boller/kaker mens vi så en film. Så rydda vi litt før vi gikk kl 1 🙂 En helt grei uke 🙂

Har igjen noen oppgaver som jeg skal gjøre i helga sammen med juletrepynting og pepperkakebaking 🙂 har begynt å glede meg, men har ikke fått no julestemning..

På torsdag var det også såkalt nattåpent på Lillehammer. Da er alle butikkene oppe til 12 om kvelden. Vi benyttet sjansen til å handle inn julegaver. Fant ikke alt, men det ordner seg nok. Ble noen nye klær på meg også 😛

Håper jeg får mere å skrive om snart.. Må bli mer aktiv i håndarbeid også.. Da har jeg jo noe å skrive om å legge ut bilder av 😛 Sydde forresten et korsett forrige helg. Brukte ikke mere enn en dag til sammen på det! 😀 er litt stolt 😛 og så har jeg sydd 5 putetrekk for jobben til mamma. Er ikke helt ferdig med døm enda da, men må legge ut bildet av det når døm har kommet på riktig plass 😛

Skriv et svar