des 08

Wiii! Endelig innlegg nr 50!

Det tok sin tid.. Skulle vært flinkere med detta her..

8. i dag da. Kryper seg nermer jul. Må si at det går fort nå altså og enda har jeg liksom ikke fått no julestemning..

Har ikke skjedd så mye de dagene her heller. Ikke noe som er viktig og ta opp ihvertfall 😛 Fikk julekaldenderpakka på skolen i går da 🙂 Husker ikke hvilken dag vi trekte, men jeg fikk ihvertfall potetskruer med paprikasmak 🙂 Delte med Espen, Ivan og Sandra 😉

Ellers så er det snart juleavslutning med korpset med premieutdeling fra julelotteriet. Trekninga var i går, og jeg og mamma vant jo selvfølgelig ikke.. Har ikke gjort det på de 10 åra jeg har vært med, så det er vel ikke meininga..

Detta er også den siste uka med praksis før jul. Litt trist, men også litt deilig. Etter jul får jeg ny klasse, Håper på 3. klasse, men da blir det bare fredager.. Kommer til å bli mere sliten da tror jeg..

Hørte med kordirigenten i dag om jeg kunne få starte etter nyttår. Skal møte opp 4. januar for å prøvesynge, tror det kan bli skummelt.. Synge for andre enn seg selv og venner.. Men jeg venner meg nok til det. Skal vel bare synge litt og ta det toneleie som passer for meg når hu spiller tenker jeg, også er resten opp til hu.. Skummelt!

Håper jeg får russebildene mine snart. Tenkte at når jeg først hadde tatt russebilde (noe jeg ikke fikk gjort på Vargstad i fjord, hørte ikke om det engang..) så kunne det vært morro å gitt bort det til familie ihverfall. Ble ikke så fornøyd med bildet i år, som det fra i fjord. Skal overføre 149 kr til til russ.no, når jeg får penger, for å kunne få kosedressen min i posten før jul 😛 Gjett om den blir god etter all julematen da! hoppe ut av eventuelt kjole og ned i no stort og koselig no 😛 gleder meg 😀

Da kvelder nok jeg for i dag 😛 Har begunt på «Evighetens Kyss» igjen 😛 Mye bedre «å være» i Forks enn her hjemme om dagen 😛

Skriv et svar