jan 27

En ganske fin dag :) sånn egentlig..

I dag har jeg vært på skolen da 😛 Fikk hjelp til de siste spm på individuell-oppgava og fikk utsatt leksa til i kveld 🙂 Nå er jeg ferdig med begge to 🙂 Satt på jobben til mamma til 7. Hun skulle på tupperware møte og jeg skulle egentlig på drill igjen i dag. Var med Kringsjå litt i går for å se og få inspirasjon. Konklusjon: vi er bare noen stive korpsdrillere.. Men tilbake til saken 😛 Det ble ikke no i dag, for jeg vill bli ferdig med leksene mine. Det greide jeg jo 🙂 så jeg tok bussen opp til Øyer halv 8. Hadde meldt litt med Jonas tidligere på dagen og han kunne holde meg litt med selskap til mamma var på tur hjem 🙂

Jeg satt på mix rundt et kvarter, før Sondre dukka opp og skravla litt med meg til Jonas dukka opp 🙂 Jan Erik og Alexandra kom like etterpå, så vi satt 5 stk og skravla og lo litt. Var ment at alle skulle til Jonas en tur på kaffe, så jeg satt på med han bort. Vi satt å så på CSI til mamma kom, de tre andre hadde ikke dukka opp enda, men var greit læll. Jonas hadde lyst på en hadeklem før jeg dro og det fikk han 🙂 Det var visst koselig å prate med meg igjen, og det var bare å sende på meldinger 🙂 Det var faktisk litt godt å være der borte igjen , samtidig som det var merkelig. Har liksom vært litt «hjemme» i nesten 2 år, så det er jo ikke no rart mener jeg. Men vi snakker sammen og tuller litt, og det liker jeg 🙂 Blir litt sånne venner vi burde vært før vi blei sammen 😛 Me likes 🙂

Nå sitter jeg hos min mor nr 2, for nettet vårt og tlf våre funker ikke akk nå 😛 Kommer sannsynlig igjen i morgen da 🙂

Dæt vas tudey 😛

Snakkes 😉

Skriv et svar