jan 12

Kor, ubehag og fri :)

Jada, skreiv ikke i helga. Ikke at det skjedde stort heller. Lørdag skulle jeg egentlig rydde litt tenkte jeg, men jeg slappa av  i stedet. FB for alle penga virker det som.. Ikke bra.. Er der alt for mye. Vi spiste pizza igjen da 🙂 Mamma sin^^ og ellers lite.

Begynte å rydde så vidt det var på søndag men det ble ikke stort det heller.. Fikk noen kjoler inn i klesskapet, tatt ned julepynten og skifta på senga 😛 er fremdeles ikke ryddig der 😛 ikke i nærheten engang.. Jeg har ikke plass til meg selv og tingene mine inne på ett rom lenger 🙁 Er det sånn fugler føler seg liker før døm finner seg et rede for seg selv? Ikke at jeg har lyst til å flytte fra mamma, men har lyst på et større rom.. eller 2 😛

I går gikk jeg rundt og lekte Alice Cullen 😛 Jepp! Jeg fikk vesten min på fredag 😀 Følte at det var en del som stirra på meg ja 😛 Ivan sa at jeg likna, og Astrid på drillen sa at jeg ikke var bleik nok med ellers bra 😛 Sjøl mener jeg at jeg bare trenger litt gul/brun aktige linser og sånn smykke som Alice har i filmen så er jeg fin 😛 Ja da.. er litt opptatt av akkurat Alice, høyst sannsynlig en periode, men sånn er alle 😛 Har ikke kommi halveis i bok en enda 😛 Har ikke tid og selv om jeg har lest den før, MÅ jeg bare lese døm igjen! Det er jo også noe annet når det er DIN bøker og ikke noen du har lånt 😛 Vi hadde også en ny lærer i KS i går. Vurderte å oppgi Alice isteden for Chanita når hu ville ta en navnerunde 😛 men jeg gjorde ikke det. Tror jeg hadde fått noen kommentarer da gitt..

I dag stod jeg opp kvart over 9, henta ved og la innpå litt til på ovnen før jeg lagde meg frokost. Satte meg ned med leksa til torsdag, rundt klokka 10. Var ikke ferdig før klokka var nærmere 4! Ja jeg tok jo noen pauser selvfølgelig men så lang tid da! Jeg som ville synge litt singstar å greier..

Koret i går var morro 🙂 Bortsett fra at jeg ikke bør drikke no på øvelsene men heller etter, for jeg fikk for mye luft i systemet så det kjentes ut som om jeg ble kvalt.. Det snurpa seg i halsen på en måte når jeg prøvde å trekke pusten. Det er så ekkelt! Når jeg kom hjem å prøvde å ta lange drag begynte jeg å brekke meg. Altså alle dere som greier å rape kjenner den bobla i halsen før selve rapen kommer, tenk deg at bobla ikke kommer opp å blir rapt, men blir sittende fast i halsen! Jeg greier ikke rape og hvis jeg kunne hadde det kanskje gått an å gått ut å blitt ferdig med ubehaget, men nei da.. Kommer en liten overraskende en, en gang i mellom (1-2 ganger i måneden), men aldri når jeg trenger å få ut no 😛 Det er bare vanrett stilling ei hel natt som hjelper på ubehaget i halsen. Det kjennes til og med ut som jeg må kaste opp i blandt.. Har ikke gjort det enda da heldigvis 🙂

Håper på å få tatt noen «Alice Cullen» bilder av meg snart 😛

Snakkes 🙂

Skriv et svar