jan 25

Fritime

Da er det fritime.. Har akkurat søkt på lærlingplasser i Oppland, Akershus og Østfold. Sjangsen er visst lik 0 hvis jeg ikke byr til litt selv, så jeg får nok sende noen søknader med CV til div steder i såfall. Greit å ha litt å velge mellom. Hadde vært deilig og komme seg her i fra litt å, men 2 år blir kanskje litt lenge, og når det er første gang jeg flytter for meg selv blir det kanskje litt langt å.. Er jo litt små-avhengi av mamma enda 😛

Skulle egentlig forfatte en mail til Orretun i går, men det ble aldri 😛 hehe. Får prøve i dag. Er jo kor i dag også, og mamma skal oppi dal’n å fikse nakken sin, så i dag blir det pølser på egenhånd 😛 Heldighvis ikke vanskelig 😛 Tenkte å prøve meg litt på oppgava mi nå og se om jeg kommer no lenger. Har fått no mere lekse å, så i morgen håper jeg at jeg får gjort mye på liten tid slik at jeg orker drill på Lillehammer. Bare for å få litt inspirasjon og få noe nytt å bry hode på  🙂 5 – 6 år uten noe nytt er kjedelig.. Håper at det blir bra 🙂

Snakkes senere 😉

Skriv et svar