jan 24

Har spilt Sims igjen!

Da var nok en dag over.. Sov til nermere halv 12 i dag. Skulle helst ikke blitt lenger enn 11, dagen går så fort hvis jeg sover lenger. Jeg skulle jo egentlig ha gjort litt mere på skoleoppgava mi, men sa til mamma at hu måtte tuppe meg o rompåe på tirsdag + at jeg tenkte jeg kunne gjøre litt i fritimen i morgen. Satt en stund på facebook og surra fram og tilbake mellom de forskjellige farmene mine. mellom det og sims husker jeg faktisk ekke hva jeg gjorde annet enn å dusje og holde på på msn. Middag var det ihverfall ikke for jeg tok meg et knekkebrød når jeg følte for det.

På sims i dag har jeg laget en kopi av «Melrose Place» (skal prøve å få tatt et bilde i morgen, hvis jeg rekker). Syns leilighets komplekset er stilig, så måtte bare prøve 😛 Har laget meg selv som Alice Cullen, bare med mitt navn og flyttet inn der. Bor alene, men har en hybelboer som jeg ikke får styrt.

Men nå vil jeg gå å legge meg, skal oppat på skolen så hvis jeg ikke vil forsove meg burde jeg legge meg nå. Snakkes i morgen 🙂

Skriv et svar