jan 24

Jeg glemte en ting i går…

Jeg glemte jo det faktum at jeg hadde besøk på torsdag. Sunniva var her 😀 Vi spiste pizza og så Istid 3 og skravla masse. Hun jobber i barnehage nå, og vi hadde litt av hvert og fortelle om 😛 Morro var det 🙂 Driver å lurer på om jeg skal spørre en barnehage om jeg kan komme å være der en tirsdag, sånn at jeg kan få se hvordan barnehager er i forhold til skole. Skal jo ut som lærling til høsten og da kan det jo være greit å se hva valgmulighetene er. Kommer høyst sannsynlig til å bli i Øyer tror jeg, hvis jeg ikke får mulighet i Oppegård eller rundt Rakkestad/Mysen et sted. Hadde vært morro å vært i barnehagen jeg gikk i når jeg bodde på Kolbotn, men det det hadde også vært sjef  å være i Østfold og begynne å «preke» etter 2 år 😛 Samtidig som jeg har sett for meg Orretun (den barnehagen jeg gikk i her oppe) hver gang jeg leser i lærebøkene og eksemplene er fra barnehagen 😛 Detta blir vanskelig føler jeg.. 3 plasser som jeg har sinnsykt lyst til å være på.. Få hjelp fra Sidsel på mandag, så ordner det seg nok tror jeg 🙂

Skriv et svar