jan 25

Kor og drill… elle melle.. KOR!!!!!!!

Da har jeg vært på kor, men neste uten å åpne munnen. Det var styremøte… 2 og en halv time med skravling… Fikk marsipan kake i pausa da, men like vel. Hadde gleda meg til å synge i dag..

Nå skal jeg prøve å ikke nevne mamma i det innlegget her i det heletatt, tydelig ikke alle som er like begeistra over å lese at jeg har sotti på med ho til skolen, eller har vært med hu på jobben. Kanke no for at jeg bor hjemme enda jeg..

Pappa kjørte meg til og fra koret i dag og når jeg kom hjem fikk jeg høre at vi skulle på korpstur til et sted som ikke hadde noe for drillere, bare musikanter, isteden for å dra et sted hvor det var noe for korps, noe for, drill og til og med noe for kor-folk!! Den festivalen skulle være i Bø i Telemark, det vil si Sommarland også! Men NEI da, her er det korpsforeldrene som ruler, de 4 drilljentene Øyer Skolekorps har er selvlærte og bare til pynt. TRO OM IGJEN FOLKENS!!! Nå er det bare 10-års medalja som holder meg igjen. Har mest lyst til å slutte tvert, men svarte heller når jeg bare har 5 mnd igjen til medalja skal jeg ha den å!! Veit jeg er passe negativ nå, men korpset har sjeldent tatt med drill i planleggiong av noe. «Dere må være med å drille til noe vi spiller» Gi oss noe å øve til da! Orginalen er ikke korpsversjonen! Gaaahd er det mulig. Hold på sånn i min. 5 år nå… Gleder meg til sommeren, da er jeg ferdig med korpset, vil heller til Dublin med koret for å si det sånn 🙂

Fri at i mårra, da SKAL jeg gjøre lekser og skrive en liten mail til en barnehage 🙂

Snakkes 😉

Skriv et svar