jan 20

Mye å gjøre, ikke nok energi….

Først så lurer jeg på hvem som faktisk leser bloggen min? Virker ikke som det er så mange, ikke at hverdagen min er så spennende heller sikkert, men allikevel..

Altså, på fredag kom jeg inn i 3. klasse på Solvang. To av elevene der kjenner jeg litt fra før, eller en ene er lillebroren til en som har gått i korpset, og hu andre er dattern til ei som trente oss når jeg starta for snart 10 år siden 😛 Ellers så vet jeg jo navna på noen av døm pga SFO, men det var mange nye også. Noen jeg aldri hadde sett før og. Det var litt stas, følte meg mere hjemme med engang. Må bare få sagt i fra om et par oppgaver nå, så blir det bra 😛 Har igjen to fra forrige periode, som vi ikke fikk tid til, også litt min feil, men..

Når vi var ferdige på Solvang dro jeg til Lillehammer for å møte Thea, vi koste oss på peppes til hun skulle dra med toget til Oslo 🙂 Det var så koselig 🙂 Vi fikk til og med det samma bordet som vi satt på sist 😛 Jeg tenkte å ta buss hjem jeg da, men det skar seg.. Det hadde skjedd en ulykke mellom Gjøvik og Lillehammer så bussen var innstilt.. Hvem på lillehammer fikk beskjed om det? INGEN! Ble det satt opp noen buss fra Lillehammer for de som stod venta der? NEI!! Kollektiv transport er no herk! Ihvertfall her oppe.. Endte med at pappa kopm og henta meg, var koselig det å da 🙂 men er ikke no gøy og sitte på stasjonen nesten en time over tida å vente på bussen heller da..

Lørdag og søndag var jeg hjemme å rydda. Det skjedde ikke stort for å si det sånn. Rommet mitt begynner å ser ålreit ut også 😛 Finpuss i mårra før Sunsun kommer 😛

Mandag hadde vi hjemmearbeidsdag. Sitte hjemme med en oppgave fordi lærerne er på kurs.. Satt en goood stund før jeg var ferdig med den for å si det sånn. Stod opp til ca vanlig tid, rundt 7, spiste og var på facebook til klokka var rundt, tja 9? og begynte med oppgava.. Jeg var fremdeles ikke ferdig når mamma kom hjem rundt halv 4, 4.. Jeg tok selvfølgelig pauser for stoffet er tungt, og du har ingen til å veilede deg der og da.. Men fikk det da til, og jeg gjorde ikke veldig mye mer etter det. Skulle egentlig på bading og kor. Jeg hadde lyst til å få med meg alt av begge deler, men det nytta ikke når badinga var fra 6 – 8 og koret var fra 7 – 9.30.. så jeg droppa begge deler for å gjøre det enkelt.

På tirsdag hadde jeg jo fri som vanlig, men jeg satte meg ned med individuell-oppgava. Jeg ga opp til slutt.. jeg fant ingen svar og alt bare rota seg til. Stor grad av type skolelei kom over meg og jeg fikk nesten panikk.. Får bare lyst til å kaste boka i veggen og ringe skolen og si at jeg slutter.. Er mest fordi alt er helt oppi haka med skolearbeid nå.. Føler nesten at jeg drukner.. Jeg prøvde meg på litt singstar for å lette stemninga littegrann. Det trengtes! På kvelden stakk jeg til sentrum en tur for å møte Trine 🙂 Det var koselig det 🙂 Vi skravla og lo til Jonas kom innom. Da ringte også Gullik å lurte på om han kunne hente han på klubben 😛 Det ble oss fire til slutt og vi stakk på coop og spiste kebab 😛 Ikke jeg da, for jeg var verken sulten eller hadde lyst på 😛 Vi satt nå der en stun før vi gikk ned på Kiwi. Så gikk vi oppat i bilen og kjørte en runde for å stiire, men ikke no liv å se.. Stod på mix en stund før jeg fikk pappa til å kjøre meg hjem.

I dag var litt nedtur siden jeg hadde hatt 4 dager med fri, men det gikk da 😛 Fikk jobba litt på individuell-oppgava og så på «Nanny McPhee» i timen 😛 Når jeg kom hjem tenkte jeg at jeg skulle gjøre litt mer på oppgava, men jeg var så trøtt så jeg fikk mamma til å snakke til meg etter en halvtime. JEg fikk sove litt lenger en det da, men det gjorde ingenting 😛 Fikk aldri starta på oppgava, men vi har en 3 timersøkt i mårra som jeg SKAL bruke. Ikke no utenom snakk. Ikke vondt ment mot noen, men jeg MÅ jobbe for meg sjøl uten spesielle forstyrrelser.. Kan godt ha noen ved siden av da 😛

Men nå blir det senga snart. Skal opp å ta buss i mårra..

Skriv et svar