jan 08

Prøve-eksamen..

Nå har jeg vær sløv et par dager.. men nå har jeg faktisk en grunn! Nemlig prøve-eksamen.. Jepp, vi ble slengt rett på en vanskelig oppgave og mye pugging! Første dagen etter en ferie og tidlig på morran, får du et sjokk når du kommer 5 min for seit og finner ut at fra halv 9 til kavert over 2 er det prøve-eksamens forberedelser.. Det samme dagen etter også. Jeg trodde jeg fikk et avbrekk med to fritimer, men neida.. Ble mye stirring for ingen skjønte noen ting :O Vi var to grupper på samma rommet så det blle litt tulling mellom oss + at jeg og Guro ble litt hypre og flirete. Men det gikk bra 🙂 Vi framførte og gruppa fikk 4, på individuell høring var jeg nervøs for vi skulle trekke to temaer og når jeg kom inn tenkte jeg at jeg trekker et  først og så det andre. Jeg trakk fysisk og psykisk helse, og etter å ha snakka litt om det, så læreren at tida var ute. Med andre ord, jeg fikk aldri trekt mål nr 2 😀 Jeg fikk 3 tilsammen på framføringa og individuell høring og er fornøyd 🙂

Er det det har gått i, men vi har vært hos bestemor på middag både onsdag og torsdag. Fikk oversetting fra «Biler» også 😛 Er no italiensk der som jeg var nysgjerrig 😛 Nå veit jeg hva det betyr 🙂 I går spilte jeg litt Wall-E 🙂 Mye av det samme som Rottatouille, men det er annerledes å styre Wall-E enn ei rotte 😛 Er nok samma produsenten tenker jeg 😛

VI fikk tante og Christian og Cristina på toget i dag. De drar hjem til Tyskland i morgen tidlig. Var koselig å ha dem her 🙂 Synd det ble så kaldt så det ikke var no stas å være i bakken da.. Har lyst å ta en tur, men det er så kaldt.. Har fått lov til å ha dunjakka til mamma de siste dagene fordi jeg er mere ute å går i kulda enn hu 😛 er 10-15 min å gå fra skolen og ned til hu, og på onsdag kjente jeg ikke låra mine når jeg kom ned, det bare svei, men jeg kjente ikke at jeg prøvde å varme døm.. Har hatt 4 lag med klær de siste dagene 😛 hehe 😛

Blir litt mer Wall-E etter korslaget i kveld 😛 var noe jeg ga opp i går for jeg blei for trøtt 😛 Planen i morgen er å få sving på rommet mitt, så jeg kan prøve å få med meg Thea hjem en dag 😛 Hvis hu vil da selvfølgelig, for jeg har ikke spurt enda 😛 Greit å vente til jeg er ferdig kanskje 😛 Veit jeg er treig når det gjelder rommet 😛 Sover for lenge og blir oppslukt i TV of facebook 😛

Men CU skal se ferdig korslaget og spille Wall-E 😛

Skriv et svar