jan 23

Slapp, men kreativ dag

I dag har jeg fiksa ny header, men det ser dere jo 😛 Bilde av meg har kusina mi hjulpet meg med, siden hun kan photoshop mye bedre enn meg 😛 Tusen takk igjen Alina 😀 Gjorde ikke så mye på headeren egentlig. Brukte «Paint» (et enkelt, men sugent program) og «Microsoft Office Picture Manager». Lasta ned skrifttypen til Twilight å da 😛 ikke at jeg kan bruke den til så mye, da den ikke har Æ, Ø og Å.. Men overskrifter uten de bokstavene (gjerne engelsk) funker den bra 😀

Uten om det så har jeg vært på facebook og ordna litt. Bloggen til Marion har vært omtalt på radioen, så jeg fant ut at hun må jo ha en side for bloggen sin, så det har jeg også fiksa i dag. Har lagd et pærlekjede til mamma i fargene «hennes» (bare sånn enkelt tre-alle-pærlene-på-en-tråd opplegg da) men det ble fint. Er det fjerde jeg har laget. har ikke fått lagt ut bilder enda så det må jeg begynne å skjerpe meg med. Har også laget en krokodille og satt på bein og ører på en kanin jeg begynte på i går.

Det som det er noe å skrive om siden onsdag er fredagen. Da var vi på Solvang igjen. Var så vidt inni klassa til Petter (en lillebror fra korpset) han ble helt bajas for han kjente meg jo 😛 Etter på kom jeg i den klassen jeg skulle være i, vi hengte opp bilder og gipsmasker, var festlig i grunn 🙂 Etter et lite friminutt begynte de med fuglene sine igjen. Leksa var å skrive litt fakta om en fugl og tegne til. Det var mange fine tegninger der altså!! De som var ferdige skulle komme på tur ned på gulvet til meg og lime bildene og teksten på en plakat. Det ble faktisk ganske fint 🙂 Vi fortsatte med dette etter matfri også. På SFO skulle jeg og Ivan ha aktiviteter i gymsalen, der skulle selvfølgelig Petter være med 😛 Det ble med 7 unger tilsammen og de spilte dansk stikkball og hinderløype med sisten. Jeg ble helt utslitt! Jeg kom meg hjem og holdt meg våken helt til mamma begynte med middagen. På de få minuttene hun holdt på med den sovna jeg over datapulten i gangen.. Hu vekka meg og fikk servert maten med en kommentar om at jeg ikke måtte sovne nå, for da hadde jeg fått sgabetti (spagetti, bare med en talefeil fra familien sin side) i hele ansiktet 😛 Jeg spiste og holdt på på facebook, men til slutt fant jeg ut at det går ikke å sitte oppe lenger, så jeg logget av alt, skrudde av lyd og skjerm og la meg på senga. Ble vekt 5-10 min etterpå, for da skulle vi til pappa og Reidun en tur 😛

Vi så korslaget og skravla litt før vi dro at. Stakkars Reidun har fått skikkelig vondt i ryggen 🙁 Ikke bra! Thea var også desperat i går. Hun og kjærsten var på lan og det skulle egentlig være med ei venninne, men som jeg skjønte på Thea så feiga ho ut.. Jeg holdt Thea med selskap via msn til klokka var ca halv 3 i natt. Da gikk jeg å la meg (utrolig at jeg greide å holde meg oppe såpass med tanke på hvor sliten jeg egentlig var) Jeg fikk tiden til å gå med facebook-spill og installering av The Sims 2. Jeg kom meg gjennom alle pakkene til slutt… Har absolutt alle sammen og flertallet x2 fordi det ble litt krangling mellom meg og mamma om hvem som skulle spille 😛 Ihvertfall etter at vi fikk installert det på den gamle stasjonære å, da satt en på den og en på bærbar i saccosekk 😛 Satt i gangen begge to så vi hold hverandre med selskap 😛 Det var tider det 😛 hehe 😛

Det å har jeg gjort i dag!! Jeg har installert masse ekstra innhold til sims, det tok litt kortere tid, må bare rydde opp i det som ikke funker no særlig..

Men i dag blir det tidligere kvelden enn i går, så take care byebye!

Skriv et svar