jan 29

Sliten…

I dag dro jeg ikke på Solvang, selv om jeg ville det. Når alt maset om oppgaver som skulle være ferdig, var over greide jeg å slappe av litt mer, og merka hvor utslitt jeg egentlig var.. Jeg la meg faktisk mellom halv 10 og 10 og det skjer ikke ofte når det gjelder meg! Mamma vekka meg halv 9 i dag, da hadde hu forsovi seg… obs… Hu kom seg av gårde og etter det har jeg bare sovi på sofaen 😛 Tok meg et glass sjokolademelk før ho dro, og har akkurat spist et knekkebrød nå 😛

Jeg var ute så vidt det var i går også. Jonas og Gullik var ute, og Ann Iren og en til. Satt å snakka litt alle sammen, kjøpte meg pommes frittes også. orka ikke mat når jeg var hjemme. Det skjedde ikke så veldig mye mer igrunn. Kom meg hjem like etter 9 ell no, det gjorde ingenting.

I fritimen min i går, ble jeg med klassa mi ned til samfunnsfag. Men de skulle vist ha norsk istedet og se «Appelsinpiken». Jeg spurte lærer’n om jeg kunne sitte der å gjøre noen lekser, og da lurte hu på hvilken klasse jeg gikk i.. Jeg sa jeg gikk i klassa døms og at jeg bare ville sitte der å gjøre lekser istedenfor helt aleine i klasserommet. Det gikk bra det, ikke at jeg fikk gjort stort da, siden det var en film jeg i utgangspunktet har vært nysgjerrig på 😛 Jeg skrev på PC’n leste litt i boka, skrev litt igjen og så på film 😛 Mønsteret gjentok seg i 1,5 time 😛 hehe.. Vi fikk gå tidlig også, for lærerne skulle i møte kl. 2. Fikk tatt kvart over 2 bussen til Øyer gitt 😛 Deilig 🙂 Stakk innom Reidun før vi dro hjem. Der gikk det håndballkamp :Pog de som kjenner Reidun når det gjelder sport, kan tenke seg hvordan hu hørtes ut 😛 hehe 😛 Vi dro hjem i pausa, og jeg satt på datan til mamma kjørte meg til sentrum.

Pappa er tilbake i Sverige nå. Han dro onsdag morgen, eller litt utpå dagen, det veit jeg ikke 😛 men han blir der en stund ihvertfall. Så nå blir det leeeenge til ny pappaklem 🙁 Elsker pappaklemmer, de er så gode, selv om de stikker litt 😛 har sikkert no med det å gjøre 😛 ikke veit jeg 😛 Uansett så er jeg glad i både mamma, pappa og mamma2 (Reidun) <3 Familien er viktig for meg 🙂

Snakkes 😉

Skriv et svar