jan 14

Utplassering igjen!!

I morgen er det utplassering igjen 🙂 Nå blir det hver eneste fredag framover i 3. klasse 🙂 Nå får jeg endelig spist sammen med noen av de andre, isteden for delvis helt aleine..

I går kjørte pappa meg på skolen 😀 Det var koselig i grunn^^ Vi starta på et «prosjekt» på skolen. Vi fikk velge hvordan vi ville jobbe med et kapittel, individuelt eller med tavleundervisning. Jeg valgte individuell, altså lesing, MASSE lesing.. Og lage et hefte, plakat o.l. med en høring på slutten av perioden.. Litt vanskelig, men jeg vil få det til. Blir litt vanskelig når man har fått god kontakt med noen og dere blir sittende ved siden av hverandre 😛 Morro med mye latter i hverdagen da, er ikke det, men små-vanskelig å gjøre det man skal 😛 Når vi målet tro? Vi får ta oss sammen litt 😛 Ikke vondt ment frøken! 😛 Gikk ned til mamma etter skolen …som vanlig. Vi ble der en lite stund før vi dro hjem. Hadde tenkt oss innom Pappa og Reidun, men de skulle til Moelven en tur, så det ble rett hjem istedet. På de 10 minuttene det tok å steke mini-grandiosan min, slokna jeg på sofaen 😛 Ganske likt meg sånn egentlig 😛 Får se om jeg kan finne no greier som gjør at jeg blir litt kvikkere tror jeg 😛 Ikke for det, har satt meg et forsett om å legge meg ved 9-tida og heller ligge å lese litt isteden for å sitte å se på TV 😛 hittil har jeg ihvertfall greid å legge meg før 12 😛 Syns ikke det er verst heller jeg 😛

Vi jobba med «prosjektet» i dag å, før vi hadde litt om omsorgssvikt. Fikk fritimene mine i dag 🙂 Fornøyd 🙂 Etter skolen ble Ivan og Maria med inn på jobben til mamma isteden for å sitte nede på stasjonen å dingle en times tid. Maria gikk nesten med en gang, så jeg og Ivan blei sittende en stund før han stakk å. Koselig i grunn 🙂 De fikk kakao å 😛 Satt lit ekstra i dag å, men i dag stakk vi innom baksia 🙂  Fikk et mega bilde ev meg og pappa 😛 Plaga han litt nemlig 😛 Det som er ålreit med pappa er at han ikke blir så sint 🙂

Lenge sia jeg har sett det gliset jeg har der på bilder :P

Lenge sia jeg har sett det gliset jeg har der på bilder 😛

Torsdag neste uke skal jeg og Sunsun titte film og spise pizza 🙂 Gleder meg 🙂 Endelig en grunn til å fikse rommet sånn det skal være 😛 Nei da, tuller.. Er bare treig og trenger et dytt. Da er det greit å få et mål, isteden for å bare rydde og aaaldri bli ferdig 😛 Da blir det kanskje Chanip aka Alice Cullen bilder snart å 😛

Skriv et svar