jan 05

Vindusvask og nye spill

I dag var jeg med mamma på jobb igjen 😛 Vaska bort dekoreringa på vinduene i dag, teipen var faktisk værre å få av enn snøsprayen.. Vi dro hjem tidlig i dag for mamam var ikke helt i form, stoppa innom posten og a hadde jeg fått de to nye spillenen mine til PS2. «Wall-E» og «Sing It Pop Hits». Appropos sing it, koret gikk bra i går 🙂 jeg synger visst reint og er en sopran (altså veldig lys). Syns det var kjempe gøy og håper jeg kan fortsette framover. Var selvfølgelig utrolig nervøs, men det gikk bra 🙂 Sa til mamma før vi dro, eller om det var mens vi stod på u-skolen, at jeg skal sikkert bak mamman til Therese. Det var der jeg havna 😛

Ble ikke store innlegget i dag da. Nå skal jeg i dusjen, før jeg skal prøve Wall-E og se på CSI Miami.

Er oppigjen på skolen i morgen.. Kjedlig.. Gleder meg til jeg får vesten min, da skal jeg være så lik Alice Cullen som mulig 😛

See ya! 🙂

Skriv et svar