feb 02

Jess da..

Blogga ikke i går nei.. veit det.. Vart halvseint.

Hadde drill at i går da, og etter 2 ganger på Kringsjå tror de at de er verdensmestere og prøver å pirke på MEG! Jeg kommer bare til å gå igjennom greiene med tamburstaven for NÅ gidder jeg ikke mer!! Skal høre med kringsjå om det er plass til en utøver til. Veit ikke om døm har no aldersgrense jeg, men er så lei Øyer skolekorps så det halve kunne vorri.

Etter drillen var det bort til mamma2 (Reidun) en tur. Satt der å skravla til klokka var kvart på 7 for da var det kor 😀 Det kom ei ny ei for 2 uker sia, begynte nesten å føle meg dreven, men hu hadde vært med i kor før.. (filler’n) 😛 Men det var gøy 🙂 Den 20. mars skal vi ha noe som heter «Våryr.com». Jeg har til og med fått en rolle der 😛 skal bare danse da, men er en rolle for det 😛 Gleder meg faktisk 🙂 Må bare få vite om jeg er 1. eller 2. sopran 😛 kanke noter helt enda 😛 hehe 😛

I dag var det hjemme igjen da 😛 Fikk da gjort noen lekser, mangler bare å øve til ei prøve, men tror den skal gå greit 🙂 Var hos mamma2 at en tur i dag 🙂 Koselig å være der 🙂 Pappa var forresten å titta på et hus i går 🙂 og jeg kan få rommet mitt akkurat som jeg vil, hvis det blir no av 🙂 Det blir morro 🙂 Men er jo ikke sikkert da.. Pappa kommer at på fredag så da får jeg klem igjen 🙂 Gleder meg 😀

I mårra skal jeg på skolen og slite litt at da.. Er skolelei og psykisk sliten. Er fin ellers, men orker ikke noe sjøl om. Har ikke lyst på mat en gang.. Trenger sårt en ferie for å komme meg litt.. Sliter med leksene uansett hvor jeg er hen.. Til og med når det er rolig rundt meg.. Mens andre igjen blir ferdig før du rekker å å snu ræva til Helvete.. (sorry språket) Hadde det ikke vært for planlegginga til Solvang i mårra hadde jeg ratt hvært hjemme igjen.. Men vil ha en finger med i spillet jeg å..

Skal til Jonas en tur i mårra å. Blir enten Hafjell eller film, er ikke sikker enda. Akkurat nå håper jeg på det siste, så jeg kan slappe av litt. Eller ihvertfall konse om noe som ikke er i virkeligheten. Lese en bok kanskje? Twilight-verden er mye bedre enn denna verdenen for øyeblikket..

Men da kvelder jeg. Snakkes 🙂

Skriv et svar