mar 25

Kos hos Bestemor!

Ja, da. Har vært på Solvang med klassa i deg. Vi skulle observere lærerne og se hvordan de håndterte ting, og det var akkurat som noen av elevene viste at vi skulle se hvordan lærerne arbeidet, for 2 stkbegynnte å lage uro i dag. En av de havnet i senderom (veit ikke helt om begge to måtte dit). Senderom kan man egentlig kalle igjensitting. De skal inn på et grupperom med en lærer, og sitte der i friminuttet og tenke over hva de har gjort.

Grunnen til senderom var så enkelt som at de ikke fikk sitte ved sin egen pult når de skulle ha langbord. De skulle nemlig lage påskepynt, og kunne sette seg der de ville.

Ei som har gått der før, sier at det har blitt bedre på skolen etter at hu slutta der, men de har også fått større lokaler. Hjelper på det å.

Vi var ferdige ca 11 i dag, så da stakk jeg opp til Bestemor. Hu satt og broderte og jeg satt og strikka. Koselig var det 🙂 Vi spiste middag rundt 3, før mamma kom nermere 4. Vi har skravla masse, og det er leeenge siden sist at jeg har vært der ordentlig på den måten. Har jo vært der når tante og søskenbarn har vært oppover, men har blitt alt for lite ellers. Spørs nok ikke om dette her må gjentas litt oftere ja!

I kveld håper jeg på en liten tur ut med Jonas. Han var ved Solvang i dag tidlig, så fikk to suss før jeg stakk opp til de andre^^ Jeg må lage domino først da, og dele klassen inn i 4 grupper, men det går nok fort.

See ya for now!

Skriv et svar