mar 27

Lørdag.. Hva skal man gjøre?

Våkna ved halv 11 tia. Jeg lå og drulta litt, mens Jonas sto opp og begynte å ordne seg mat. Jeg kom etter ca 11 eller no. Jeg spurte om vi kunne stikke en tur på Jysk og Feel, på Lillehammer, og det skulle visst funke det, men så ringte pappa’n hans og ville ha med seg Jonas og se på bilen. Bilen til Jonas gjør nemlig akkurat som den vil. Stopper og går når det passer seg. Så Jonas stakk rundt halv 12. Jeg som ville at Jonas skulle få seg noen gule kyllinger og eventuelt noe gult til å ha på stuebordet og spisebordet.. Filer’n.. Får håpe det blir bowling, med Ingrid og Jon Vegard  dag da 🙂

Sitter på god PC’n min i helga. Stakkars gamle PC’n har stått rolig i lange tider nå. Grunnen er at dekselet rundt skjermen er sprekt, så jeg er redd for at den skal knekke snart.. Kjøpte den dagen etter konfirmasjonen min. Den var liksom helt perfekt! Men jeg ble konfirmert i 2006 så detn begynner å bli gammel nå. Tastene har begynt å svikte også. Plutseligerdet ikke mellomrom mellom ordene. Der skjedde det. Lar det stå så dere skjønner hva jeg mener. Noen av bokstavene svikter også, men det gjelder bare å dobbeltsjekke det du skriver før man egger det ut.Uansett er jeg glad i den, så jeg får fikse pulten min slik at den kan stå der «oppslått» hele tiden. Da sliter jeg kanskje ikke så mye på den. Tenkte å kjøpe meg en mini PC til høsten. Skolemaskina mi er håpløs, og jeghar lyst til å kaste den ut viduet hver gang jeg bruker den. Den klikker og henger seg, og den er mega treig.. Tar diskoptimalisering, og opprydning minimum 2 ganger i uka, men det hjelper ikke.. Heldighvis har den ikke kostet meg så mye, og den nye laderen jeg kjøpte, passer til mamma sin også, så da er den ikke bortkasta den heller..

Men nå tenkte jeg at jeg skulle lage meg litt is. Eller ikke lage, men spise litt.. lage fra bunnen gjør jeg ikke nå ihvertfall, men det skal jeg gjøre til sommeren 😉

Snakkes 😉

Skriv et svar