mar 16

Ny start?

Nei.. jeg har ikke blogget på en stund. Har vært lei alt som heter fritidsaktiviteter en stund nå og bare gjort det jeg har følt for å gjøre (kor er jeg ikke lei av da, øver til forestilling :)) Skolen sliter meg ut om dagen, føler at det blir alt for mye til tider. Får frekke kommentarer når jeg sier/gjør noe også, uten at de egentlig har noen grunn til å si noe.. Har vel 5 eller 6 fraværsdager tilsammen i år så det er ikke værst, men har værken lyst til å dra på skolen eller praksisen lenger.

Har vært mye med Jonas da 🙂 Han er så god <3 Har også fått kjøpt meg noe nye ting, blandt anna russe klær, men har ikke bilde enda, så det kommer. Får ta noen bilder i kveld eller noe.

Har jo fri i dag, siden det er tirsdag. Sov hos gutten min i natt, og han skulle nordover først i dag, så da slapp han meg av hjemme før han dro videre. Har fiksa russebuksa mi og sotti på facebook til nå. Buksa måtte farges, siden de ikke hadde den i svart, men nå er den svart 🙂 bare røde sømmer, for tråden var i nylon selvfølgelig og det tar ikke til deg farge.. ikke en gang sprittusj, så mamma skal høre på uldvaren når hu drar fra jobb i dag. Men når sømmene blir svarte så er buksa mi ferdig og er klar til 1. mai 😀

Skal prøve å skjerpe blogginga mi nå. Mere bilder, mindre smilys, oftere og ikke så mye negativt (av og til må jeg få ut noen frustrasjoner selvfølgelig)

Har bestil facy papir til skriveren også, sånn at du kan lage egen tatovering som du kan ta bort når du ikke vil ha den lenger. Veldi praktisk, når jeg egentlig har litt lyst på, men ikke er sikker på om jeg tør elle hvilket motiv jeg vil ha. For ikke å snakke om hvor! Da er det praktisk med vask-bort-tatovering, gjør ikke vondt og kan fjernes 😀

Skal prøve å få fotografert litt i dag.

Skriv et svar