mar 26

Sliten..

Etter en dag i praksis blir man vedig sliten.. Mange av ungene maser og drar deg til alle kanter.. (jeg føler det ihvertfall) På SFO i dag, hadde vi egentlig planer om ute aktiviteter som aking og orientering, men vi ombestemte oss, fordi det var så vått og sørpete ute. Ble stolleken og «frys og sitt» (uten sitt) istedet. Etter en times tid med det, ble de lei, så de fikk leke fritt. Er det som er SFO mener jeg, nemlig frilek. Så lenge de holder seg i to rom. I dette tilfellet, mediateket og lekekroken. De ble tydelig utslitt i dag, for de var så stille den siste timen. Godt var det 🙂

Etter praksisen var det hjem å dusje og spise, før jeg skulle til Jnasen min <3 Vi dr til Jona Vegard og Ingrid en tur. De har 3 kattunger, som er kjempe søte. Og så så morsomt det er å se på alt det rare de gjør! Klatrer over alt og hopper og spretter. De fikk smaken på sjokoladekake i dag å. Nyhetene og været sto på i bakgrunnen, og morgendagens tema for bilde var «kakemoms». Gjett hvem som tok bilde av katta og sendte inn til TV 2!?!? Jeg og Ingrid!

Er han ikke søt?

Er han ikke søt?

 Håper det bilde vinner i morgen!!

Men nå lir detnatta her. Snakkes 😉

3 kommentarer

  1. Anne sier:

    Kul pus!

  2. Chanip sier:

    Ja det gjør jeg å. Vi må se på «været» i dag ihvertfall 😉

  3. Ingrid sier:

    heheh,så søøt han var på bildet!<3 Håper vi vinner!;D

Skriv et svar