mar 24

Vaaryr dott kom!

Helga var hektis, men jeg er storfornøyd!!

Vi var å rigga fredags kvelden. Det var rail jam også, så Jonas var ute og så på det, mens jeg og de andre i koret var inne og satte opp stoler, bord, la på duker, dekket på bordet, rigga scena (?) og lagde «pøbb». På lørdag var det opp mellom 8 og 9 for lydprøver og generalprøva skulle foregå mellom 10 og 14. Ble nermere halv 3 før vi var ferdige og enda nermere 3 før jeg kom meg av gårde. Vi skulle møte opp igjen for å legge på mat og fylle pøbben med varer kl 5. Det vil si ca 2 timer hjemme, der man ikke hadde tid til annet enn middag, dusj, sminking og ordning av håret. Det var hektisk en stund, men når klokka nermet seg halv 8 var det ganske rolig. Jeg som egentlig har fryktelig til sceneskrekk, var ikke nervøs i det heletatt. Ikke på prøvene, ingenting! Har sikkert noe med at jeg ikke stod aleine på scena og at jeg gjorde noe jeg likte. Det kan ikke akkurat sammenliknes med fremføring på skolen for å si det sånn. Ikke var det meg alt fokuset var på heller. Det hjelper også. På det midterst bordet fra scena stod ett videokamera med mamma bak, deretter min kjære Jonas, så mamma 2 (de som har lest før veit at det er Reidun det er snakk om) og så pappa. Så jeg på døm kom jeg til å glise, det visste jeg. Blir små-flau, når venner og familie (spesielt familie) sitter å ser på meg og vi får øyekontakt. Pappa gjør jo alltid ett eller anna, for å vise at han er littstolt. Som å blunke med ene øyet eller smile lurt. Da begynner jeg og glise og faller ut av det jeg gjør. Det er jo bare koselig i bunn å grunn 🙂

Såvidt jeg hørte og så, var forestilling morsom. De klappa og lo, og «Baksiekara’n» gjorde hele greia, føler jeg. Hadde ikke døm vært med, hadde det ikke vært så morro! Får se om vi får noe av forestilling over på data og fiksa litt på det. Det får sikkert pappa til. Må jo vise fram litt synes jeg 😉

Har ikke fått tatt noen bilder enda, men får snart ei uke med ferie, så da er det håp om å få tatt bilder.

De siste dagene på skolen har vi vært ute på ski og lekt litt. Vi er jo BUA, så vi må lære forskjellige leker. I dag spiste vi frokost hos den ene læreren vå, det var kjempe koselig! Burde gjentas før sommerferien syns jeg!

Nok for nå! Kommer kanskje noe i morgen å. Må skjerpe meg nå!

Skriv et svar