jul 10

Spennende tider i vente! :)

Nå er det lenge siden sist, og igjen skammelig!!! Men håper på bedre tider.

Tuva har nå kommet til verden, søte lille prinsessa til ho bæssmor 🙂 Første gangen jeg skulle holde henne sa pappan hennes (altså min storebror) at hun skulle til tante Chanita! Da ble jeg så stolt! ^^ Og så så herlig som jenta var <3

Men har skjedd litt til! Pappa har fått huset i Gullspång!!! Det vi var og tittet på! 😀 Nasse (nøkkelringen min) har til og med fått nøkkel!  Skal hjelpe til å flytte neste helg. Da drar vi rett etter at jeg er ferdig med å vaske på torsdag. Gleder meg! Da skal jeg ta masse «før» bilder. Må jo dokumentere forandringen. Da blir det kanskje litt blogging hver dag, når jeg begynner med rommet mitt. Blir nok store forandringer fra hvert bilde på de andre rommene. Kan jo ikke være der hele tiden, men i august vil jeg ihvertfall starte med rommet mitt! Da blir det bilder hver dag håper jeg! Bør få det til da syns jeg! Mas på meg etter første «rommet mitt» innlegget hvis jeg er treig. Veit ikke hvor mange som leser bloggen min, men like vel. Er ikke flink til dette enda, må ha noe å skrive om, og det bør jo være positivt og litt spennende. Er ikke alt som er så positivt om dagen, men vil ikke ødelegge innlegget nå.

Har et par esker fra rommet mitt som skal inn på rommet mitt når det er ferdig. Jeg og Jonas var på IKEA her for ikke så lenge siden med Ingrid og Jon Vegard, fant et par bilder og no klistremerker til veggen (valmuer eller no) tror det kan bli tøft! Fant masse annet jeg ville ha på rommet mitt også, men alt til sin tid. Må ha noen hyller, rammer til bildene mine og litt annen småpynt også. Kommer til å sette opp puslespillene mine og barnebøkene mine i hyllene. Selv om jeg er stor jente, betyr bøkene jeg hadde hos pappa når jeg var liten mye. Det var 3 stykker jeg husker spesielt godt. 2 stykker var fra Sesam Stasjon, en hvor Bjarne fant en kattbebis og en annen der Alfa, Bjarne og Max var på piknik. Den 3. boka handla om en mamma-panda og bebisen hennes. De satt og så på himmelen på den ene siden og på en side lenger ut i boka hadde beby-pandaen skada poten sin, den siden var så trist.. Har ikke sett pandaboka på en stund, men den dukker sikkert opp igjen når vi pakker ut alle sakene til pappa. Håper jeg.. Er glad i den <3

Uansett gleder meg til dagene som kommer! Vaskinga med Thea og Ingrid, flyttinga til pappa og masse Tuva-kos<3

Skriv et svar