sep 29

Det går framover..

En ting jeg kom på etter at jeg la meg på søndag var at jeg burde jo ha bilder av huset med og uten trapp, sånn at dere ser det 😛 Tenkte jeg skulle gjøre det i går, men det ble aldri no blogging da. Jeg og pappa holdt på med rommet mitt i i går 🙂 Fikk av malinga på vinduskarmen (bare der du kan sette blomster og anna pynt da, ikke hele ramma) på det store vinduet. Brukte en sånn hårføneraktig ting (ikke hårføner, men likner :P) som blåste veldig varm luft, slik at malinga begynte å boble og derme kunne skrapes av. Det tok tid, men likevel kortere tid enn å pusse med maskin og skrape av det som er løst. Det skal jeg prøve å få fotografert i morgen 🙂

Med trapp

Uten trapp 🙂 Nå går vinduet på do opp også 😛

Til middag i går ble det tomatsuppe på meg, og kyllingvinger på pappa 😛 etter middagen la pappa seg litt på sofaen og jeg bgynte å rote rundt i mønsterne mine for å se om det var noe jeg kunne sy som var lett, men likevel en utfordring 🙂 Fant korsettmønster og skjørtemønster så nå blir det kjole 🙂 Er litt usikker på hvordan den blir enda, men det år seg nok til. Godt og for engangs skyld kunne gå etter et bilde i hodet i steden for å måtte tegne ned 100 skisser ekstra bare fordi du må. Mens jeg fipla med mønsterne mine kom pappa seg opp av sofaen og begynte å fiple med 😛 Må si det er moro at pappa blir litt engasjert når jeg holder på med sånt 😛 Måtte lage et nytt liv til skjørtet, da det var laget til å være lenger ned enn det jeg skulle ha det nå. Ble mye frem og tilbake  om hvordan man skulle få det til, så da gikk jeg å henta boka mi fra 2DT. Visste at den kom til å bli god å ha 😛 Kjøpte den selv siden den vi fikk på skolen var utlånt av skolen og ikke en vi måtte kjøpe sjøl 😛 Etter å ha tegna opp livet og satt det på mønsteret jeg hadde fra før var det å nåle fast og tegne av. Siden mønsteret også var kortere enn det jeg skulle ha, så la jeg på ekstra lengde rett på stoffet. 0 problem 🙂 Klipte ut og gjorde det samme med korsett delene også. Trengte ikke no ekstra lengde der da 😛 Når alle delene var klipt ut la jeg det på kalkérpapir (eller hvordan det skrives), merket av kantene med en fancy taggete rulle og kunne dermed ta av mønsterdelene og begynne å nåle døm sammen 🙂 Mangler bare å sy de sammen nå 🙂 Tenkte jeg skulle gjøre det i dag tidlig, men facebook er en brutal tidsfordriver.. + at jeg var litt seinere oppe enn planlagt i dag.. 😛

Fikk nytt skilt i Stampargatan i går også 😛 Rett ved innkjørselen 😛

Vi setter det opp!

Og sånn blir det når vi drar 🙂

I dag var det mere «smelting» av maling og jeg fikk av mere maling på ei list som var litt for nærme plastikk til at vi turte å «smelte» der 😛 Har faktisk klart å bli støl av å stå sånn å skrape 😛 Vondt å gå og sitte 😛 men men 😛 Pappa ble ferdig med det ene vinduet i dag 🙂 Det lille, så da må jeg bare gå over med pussemaskina 😛 Ellers så har jeg sparkla litt i dag 🙂 Litt på ting som var sparkla og litt på andre ting. Skruehull som var kom mens det var kontorer og skjøtene på platene sånn at det blir en «hel» vegg 😛 Tror det blir kjempebra 🙂 Mere pussing og sparkling i mårra tenker jeg 🙂 Snart klart for rundvask og grunning 😀 Gleder meg 😀

Middagen idag besto også av tomatsuppe til meg 😛 og spagettirester til pappa 🙂 Nå trenger jeg bare løk så har jeg til 3 middager til 😛 etter middagen har det bare blitt slakking på sofaen foran PC’n 😛 Burde prøve å sy sammen livet på kjolen før jeg legger meg kanskje?

Skjørtet 🙂

Sammennåla korsettliv

Foran..

.. og bak. La visst mønsterdelene til "midt bak" annerledes enn alle de andre så skinnet blir annerledes, men det blir jo bare kult 😀

Nå er det også sydd sammen. Må sy i spiler før jeg kan tenke på å montere skjørtet, så da veit jeg hva jeg har å gjøre før det kan begynne å likne på en kjole 😛

Det har også blitt mere høst her i Gullspång..

Bilde fra i går...

...og i dag. Bra vær idet minste! 😀

Nå er det natta her 🙂 Sov godt alle sammen 🙂

Blogglisten

Skriv et svar