sep 30

Jeg ser lyset i tunnelen!! :D

Jess!! Snart tid for å rundvaske!

Vinduskarmen etter at malinga ble borte og en real puss

Se så fin 🙂 Nesten synd at jeg skal dekke den til igjen, men jeg er drit lei trehvitt.. Rommet hjemme var trehvitt over det hele unntatt gulv og tak..

Slike "smelter" pappa malinga 😛

Ingen sak å skrape av da 🙂 X fingra for at det andre vinduet blir ferdig i morgen:)

Ellers så har jeg sparkla og pussa 🙂 Etter to skiver med brunost i dag, satte jeg meg med kjolen min. Siden jeg sydde den sammen livet i går så er det på tide å få satt i spiler så jeg kan komme videre 🙂

Sånn det var etter sammen sying 🙂

En annen måte å sy i spiler på. Hadde ikke nok tynt bånd så måtte bruke et som var dobbelt så tjukt. Ble "lomme" av det, men forandring fryder 🙂

Også hadde jeg silkebånd da, så bare måtte sette på det på framsida 😛

Det var vanskelig å sy på båndene etter at "spilelomma" var satt på, så syr de fast på den vanskelige sida først 🙂

Har ikke fått sydd di på enda, men de er nåla fast ihvertfall. Gjør det sikkert på 0,ingenting så hvis jeg er flink jente og står opp når vekkeklokka ringer, isteden for å «slumre» hvert 10. min i en time, så kan jeg gjøre det i morgentidlig 🙂

Middagen i dag var pølsestroganoff. Jeg hadde helt glemt at vi skulle ha potetstappe til den, men gikk bra uten også 🙂 Teite meg glemte bilde igjen, men har til en middag til 🙂 og da skal det være med potetstappe 😛

Nå er det nattinatt 🙂

Blogglisten

Skriv et svar