okt 26

Disse testene..

Jeg har det med det å ta masse tester på «Phrases» inne på facebook. Som «Hva lider du av?», «Hva er du i dag?», «Dagens overraskelse» med mer.. To av disse testene liker jeg veldig godt. Og de har en tendens til å stemme på ett eller annet vis.

Nemlig «Lykkenøtt» og «Madam Mim’s Spådom». Lykkenøtta har jeg ikke tenkt så mye over, men Spådommen er noe annet. Den har gjentatt seg. De ovenfor er dagens. I spådomme står det at «hun ser meg med spiker og hammer. Skal du henge opp bilder, eller pusse opp?» Joda, jeg pusser opp. Vi river gulv. Vi må derfor fjerne masse spiker fra gulvet med hammer. Hold på med det i går og skal fortsette i dag. Ellers så kanskje jeg får hengt opp noen hyller i dag. Ikke veit jeg, men da stemmer det med bilder også. Pussig ikke sant??

Tenkte jeg skulle prøve å legge ut ihvertfall spådommen hver dag. Syns det er litt morro jeg 😛 Er jo helt tilfeldig, og liker du den ikke kan du bare «konsultere på nytt», men det har jeg altså ikke gjort. Er ikke no vits med disse to. Prøv de dere å da vel 😉

Skriv et svar