okt 02

Et glimt av kreativitet!

Det dukket opp et kreativt kikk i går gitt!

Jeg har lenge tenkt på å lage lyst sånn som jenta i den bloggen her hadde gjort. Syns det var så fancy, så jeg hadde lyst til å prøve jeg å 😛

Kjøpte froskeservietter for ikke så lenge siden. Grunnen var en sang som vi fant på youtube. Syns den var litt kul. Ikke på grunn av melodien eller teksta, men på måten Clarence «Frogman» Henry synger 😛 Genialt opplegg 😛 Så når jeg så froskeserviettene på butikken måtte jeg bare 😛

Ble litt kult må jeg si 😀 Får la være å brenne det ned, men heller brenne såpass at man kan sette nedi et te-lys 😛

Også fant jeg fram scrapbooka jeg kjøpte tidligere som ejg skulle ha Englandsturen i 🙂 Jeg har ikke scrappa før og hadde heller ingen plan for hva jeg skulle gjøre, men syns de første sidene likevel ble ganske OK. Det kommer seg helt sikkert jo lenger bak jeg kommer 🙂 Må jo bare eksperimentere med det 🙂

Første siden 🙂

Side 2 🙂 Med "poput" duppeditter 😛 Sånn tapepute 😛

Side 3. Ikke helt ferdig enda.. Tror jeg 😛

Reidun kom i går kveld også 🙂 Kom for å feire pappa i dag  🙂 Både Reidun og jeg har lagd kake siden pappa har bursdag, men har ikke «ferdig-bilde» av min enda 😛 Kommer i morgen det 😉 Lagde lasagne til middag i dag også 🙂 Hurra for pappa! Ble ikke no kakespising i dag da 😛 ble for mette 😛 Men i morgen blir det nok 😀 Velg og vrak siden det er bløtkake og sjokoladekake 🙂

Namnam 😀 Litt større form nå da 😛

Men nå er det natta 🙂

Blogglisten

Skriv et svar