okt 30

Første natt på eget rom!

Kan si jeg svikta litt i går, men jeg var så ivrig med rommet mitt og når jeg endelig hadde «tid» til bloggen, så var det allerede seint, og her skulle vi opp for å rekke träbiten. Sov utrolig godt i natt <3 Elsker rommet mitt, enda det ikke er ferdig 🙂 I dag blir det vinkler under de framoverhelte hyllene. Den tredje hylla som skulle over senga, satt som støp etter 5 vanlige skruer i vanlig vegg, så konklusjonen er at gips, det er no DRITT! Jeg virkelig hater det!

Blir ikke bilder nå. Har ikke redigert døm og så vil jeg vente til jeg er ferdig så langt jeg kommer 🙂 Men bilder skal det bli 🙂

Har funnet en favoritt sjokolade her i Sverige nå. Vi har den i Norge også, men liker likevel vanlig Freia Melkesjokolade best. Marabou og Freia skal jo liksom være det samme, men rein melkesjokolade fra Freia og rein fra Mararbou smaker totalt forskjellig. Lenge leve Freia! Syns ikke no om rein Marabou, men den med Non Stop i er helt ok, så nå kan jeg spise «svensk» sjokolade også 😛 Veit vi har den i Norge å, men den er redninga her 😀 Siden jeg må kjøpe meg lyspærer i dag, så skal jeg ta med Non Stop sjokolade også 😛 Den er nesten tom :O Det som er greia er at Non Stopen «skjuler» Marabou smaken:P Fine greier!! 😛

Har jeg forresten fortalt at Trampe elsker Non Stop?? Han virkelig ELSKER det 😛 Kan ta den historien når jeg kommer hjem, så jeg kan bevise det 😉 God gutten selv <3 Sikkert derfor han har blitt så gammel, nei da 😛 Kommer snart hjem til deg kosen min<3

Trampe på hytta. Nydeligheten selv <3

Kom over bilde av mor og datter også. Ser jo ut til å være gode venner der da 🙂

Skriv et svar