okt 28

Gulvet er lagt!

I dag har gulvet kommet på plass! og den verste pirkinga med maling er gjort 🙂 Fornøyd! 🙂

Kom sent i gang, men det gjør da ikke no 😛

Så langt kom vi til middag, eller kveldsmat, siden klokka var halv 9 allerede 😛

Og så var vi ferdig 🙂 kvart over 11 😛

le en kjapp tur i dusjen når vi var ferdige. Nå er det bare hyller, bilder, speil og seng som mangler, bortsett fra lister og maling på vinduene 🙂

Dagens spådom og lykkenøtt

Dagens Madam Mim, visste jeg ikke hvordan jeg skulle tolke når jeg fikk den i morres, og har fremdeles ikke skjønt det.. «Gir slipp på noe du ikke trenger» hmm.. har feid gulvet og puttet det i en pose som skal kastes. Trenger jo ikke huntonittstøv og flis mener jeg, hehe 😛

Skjønte heller ikke så mye av lykkenøtta, men er dager hvor jeg ikke har skjønt døm, så da får det være 😛

Nå blir det kvelden kjenner jeg. Er trøtt og sliten. Har lest ut Jellerød nr 2 og så vidt begynt på nr 3. Bør ikke lese no mer i kveld. Jeg klarer ikke stoppe med en gang, selv om jeg irriterer meg over innholdet 😛 Irriterende nå skjebnen er én ting og det som skjer er no annet og at skjebnen lager så mye tull og tøys for det andre.. hoff! Burde jo gi meg med det, men har begynt på serien og kan ikke stoppe nå 😛 Er 9 bøker i alt, HELDIGVIS! 😛 Er ikke så lang som mange andre serier (som jeg ikke har planer om å begynne på). Ikke helt min stil egentlig, men greit å prøve ut 😉

Har snart halvparten av lagringsplassen igjen, fordi jeg har lagt ut sykt mye bilder (til å være meg). Blir godt når rommet er ferdig og det ikke blir så mange bildene per dag 😛

Skriv et svar