okt 28

Innredning påbegynt!

Har begynt å innrede i dag, men er sannelig langdrugt.. Har bare fått opp hyller i dag og ikke en gang det var lett..

Har 3 flate LACK hyller fra Ikea som skal opp og en sikksakkhylle med samme navn. Fikk målt opp 1/3 flat hylle der jeg ville ha den, så begynte jeg med sikksakkhylla.. Det var ikke bare bare nei.. Blir nok ikke mange sånne for å si det sånn..

Fikk den oppetter mye om og men. Har 2 skruer som ikke vil inn, så den sitter kun på halv 12, men likevel den som sitter «best» :O

Målte opp til hylle nr 2/3 over sikksakkhylla. De rette var kjempe enkle. Fikk bora hull til de to hyllene og putta inn gipsskruer/plugger skrudd de inn og ut igjen for å feste hyllefestene. På med hylla og voila! Ferdig!

Resultat:

Fancy ikke sant?!?! Men se TO ganger.. (sikksakken skal være litt på siden)

De flate hyllene heller framover.. De er liksom for tunge i fronten.. Her må det skaffes 6 vinkler før jeg tør å sette no på de..

Ellers så har kommoden fått flytte i dag 🙂

Fine kommoden 🙂 Der ser dere festet til de flate hyllene også. Ikke rart de heller framover..

Så får håpe jeg kan få skaffa meg vinkler i morgen. Er jo ikke så langt til Träbiten og jeg har bein, gode sko og god jakke, så det skulle ikke være no problem mener jeg 😛 Har ikke gått til butikken på en stund heller, så er på tide med litt mosjon 😛

Men nå vil jeg hoppe i dusjen, for jeg har blitt varm i dag.. I morgen er planen å sy inn dynetrekket i kantene for det er litt for stort til dyna mi, støvsuge madrassene mine og få de opp i senga mi. Kanskje jeg får opp speilet og den siste hylla + leselampe i morgen også 🙂 Da er det så godt som ferdig 🙂

Har ikke blitt no Jellerød i dag, men kanskje litt sims etterpå 🙂

Skriv et svar