okt 03

Lyset i tunnelen er borte..

Har det slukket? Har jeg greid å snu meg uten at jeg er klar over det? Har tunnelen blitt lenger?

Sannelig om jeg veit..

For et par, tre dager siden begynte jeg å se enden på oppussinga, men nå har det dukket opp enda mer jeg må gjøre før jeg nærmer meg.. Har nå sparkla som en gærning og begynt å pusse ned deler av det og håpet på at hvis jeg fikk vaska veggene i går så kunne jeg begynne med grunninga. Men den gang ei. Grunninga krever mattslipte flater.. Det vil si at jeg må pusse på de to veggene jeg trodde jeg slapp å gjøre noe med + at listene må få en gjennomgang de også.. Så ble det plutselig enda et par dagers arbeid.. Begynner virkelig å miste gnisten for det nå, men kan ikke la rommet være sånn heller..

Siden jeg skal hjem en tur igjen i morgen, så føler jeg liksom ikke at det er no vits å begynne med noe nå. Grunninga kan sikkert ikke stå ei uke før den blir mala over heller, så da.. Veit ikke hva jeg skal gjøre jeg. Har holdt på med rommet i vel så en måned nå. Skulle det ikke vært ferdig da? Hvor lang tid kommer det til å ta?

Jeg gleder meg sånn til å få et rom som er helt meg og som er mitt, men det virker ikke som at det er nok til å få det til.. Innen det er ferdig er jeg kanskje på tur til Arendal for alt jeg veit. Hvis jeg finner et sted å bo vel og merke. Gjør jeg ikke det så blir det litt vanskelig.. Kunne ikke Norsk Tipping ringt meg da? Da kunne jeg jo bare kjøpt meg en leilighet der nede.. Men jeg er nok ikke så heldig. Kan ikke få i pose og sekk heller. Er én ting positivt, så kan en banne på at ting rundt det er negativ.. Sånn har det alltid vært med meg.. Burde blitt vant med det nå egentlig.

Måtte bare få ut noen frustrasjoner. Når jeg først ser litt mørkt på en ting, blir alt mørkt. Irriterende, men det er sånn jeg er.. Går over etterhvert.

Blogglisten

Skriv et svar