nov 03

Bilder fra fotograf!

Jeg må jo bare legge ut noen 🙂 Er kjempe fornøyd med de jag har sett så langt 🙂 Det ble tatt nesten 200 bilder!! Det her er et bittelite utdrag 🙂 Dette er noe jeg definitivt skal gjøre flere ganger!! Jeg har ikke redigert døm. Det er jo ikke mine bilder men fotografen sine. Er «rå-bilder» så ikke bestekvalitet heller, men duger for meg 🙂

Jeg nevnte vel at skoene mine ble småpopulære??

eBay kjolen min og Alice smykket 😀

"Nesten som brudefotografering dette jo" sa Kirsti 😛

50-talls! Syns ikke hele antrekket, men syns bildet var så meg 🙂

Type Alice look-a-like 🙂

Mer Alice 🙂

Det her syns kusina mi var så fint 🙂 Kan si meg enig 🙂 Bortsett fra at lampe-blitz tingen gjorde øya mine veldig merkelig 😛

Hva syns dere egentlig??

2 kommentarer

  1. Chanip sier:

    Takk 🙂

  2. Trine sier:

    Så fine bilder Chanita 🙂

Skriv et svar