nov 25

Dag 4 fullført :)

Jeg glemte helt å fortelle at jeg får lov til å ta en buss som går en halv time seinere 🙂 Ihvertfall så lenge jeg ikke har egen nøkkel. Den kommer etterhvert 🙂 Tar jeg den bussen jeg teoretisk sett skal ta, må jeg stå et kvarter ute i kulda å vente på at enten Ann-Siril eller Anita kommer. Det er en smule kaldt nå uten utebukse, gode votter og ei god lue :\ Mamma ringte meg halv 9, da hadde hu ikke hørt no fra meg. Var lurt det gitt for jeg sov 😛

Har fått gjort ferdig veska mi i dag 🙂 Ble fornøyd med den 🙂 Rosa sømmer da, men det gjør absolutt ingen ting 😛 Etter at jeg var ferdig fikk jeg i oppgave og fikse en perm med bilder og strykemerker/bilder i. Var litt kaos der, men ikke nå lenger 🙂 Oversiktlig og greit i den nå. Ihvertfall i følge mitt hode 🙂 Vi fikk pakke fra Amerika i dag med masse mere stoff i. Kjempe spennende!! Kom et rosa et som jeg forelsket meg i! Ikke bra.. 🙁

I morgen kveld kommer mamma. Det blir kos!!! Gleder meg 😀 Da kommer symaskina mi og stoffkassene mine også! Wii 😀 Mamma er ute og pakker bil i 15 minus til i morgen. Lykke til til mamma 🙂

Veit ikke hav det blir i mårra, men gleder meg uansett:) Liker meg Hos Chanita 🙂 Snodig å høre navnet mitt uten at det er meg det gjelder 😛 Når de svarer tlf for eksempel 😛 Eller når det kommer pakker til Chanita, som det gjorde i dag 😛 Jeg må smile for meg selv hver gang jeg ser butikkvinduet også 😛 Skjønner liksom ikke at det er mulig 😛

Liker 🙂 Sneisen er den 🙂

men nå er det TV tid! «På den andre siden» og «Åndenes Makt» Blir nok litt seint, men da får jeg droppe Jellerød i kveld 😛

1 Kommentar

  1. Mamma sier:

    Jeg å vil ha en sånn veske 🙂

Skriv et svar