nov 30

Ei uke allerede!

Man kan jo si at jeg har svikta.. Jeg har heller ikke no særlig med bilder..

Fredag kom mamma utpå kvelden med mere ting og tang som skulle hit. Det var veldig koselig å få besøk, selv om det var mamma som kom, som hadde vært med å flytta meg ned. Vi bærte inn tingene mine, satte opp litt og satte bort litt. Ble litt datatid og skravling før vi blåste opp madrassen mamma skulle bruke.

Lørdag var det opp forholdsvis tidlig. Vi skulle først ned til Sørlandsenteret og så helt til Hvaler og hilse på Alina og hente et databord. Det ble litt mer enn et databord også. Har fått litt nye klær og litt mere pynte ting 🙂 Koselige greier 🙂 Får ta bilder av diverse seinere når jeg har kommet skikkelig i orden. Vi var ikke hjemme før 1 på natta og enda så trøtte vi var så ble klokka halv 3 før vi fikk lagt oss. Jeg krangla med en krakk bl.a.

Søndag sov vi til rundt 11. Det var godt 🙂 Da var det opp og slappe av og fikse og ordne 🙂 Siden jeg fikk mitt gull også så, har jeg fått hengt opp gardiner i vinduene 🙂 Har fått opp kjøkkenhylle fra Reidun og broderiet mitt over PC’n. Lille kommende Theodor har nå full utsikt over stua 🙂 Jeg skriver kommende fordi jeg SKAL ha en Mops etterhvert. blir jo sikkert 2-3 år til siden jeg ikke har lov til å ha dyr her jeg bor nå og heller ikke har penger til det og må spare, men Mops skal det bli 😀 Har blitt mere «hjemme» her nå 🙂 Mangler fremdeles littegran, men det kommer nå til helga. Da skal jeg teoretisk sett være ferdig med å flytte 😛 Helt til julaften tenker jeg 😛 Da kommer det sikkert no mere hybelting 😛 Veit om en ting, men det går fint i koffert 🙂

Mamma ble til i gårmorres 🙂 Jeg lurte på om hu kunne være her ihvertfall 1. advent så jeg ikke var så veldig aleine. Mamma kjørte meg på jobb i går og slo av en prat med sjefa og Ann-Siril før hu dro hjemover 🙂

Har begynt å få varmen he rå nå. Har en oljeradiator som står på når jeg sover og på dagen når jeg ikke er hjemme. Når jeg kommer hjem er temperaturen ca 17 grader. Bytter til stråleovnen og det blir ganske kjapt over 20 😀 Deilig!! Har sotti godt gjemt i onepiecen min og fremdeles vært kald, nå kan jeg faktisk gå uten 🙂

På jobb nå er både sjefa og Ann-Siril blitt forkjøla, så nå mangler det bare meg. Regner med at jeg får en runde jeg å, men skal ihvertfall begynne å kle meg litt bedre. Har gått å vært sneisen dame på jobb og det har jeg funnet ut at kan straffe seg. Vil ikke se ut som en tulling heller, men nå føler jeg virkelig for å tre på meg en stor og god hettegenser, med en litt tynnere langarma, om ikke høyhalsa genser også, under. Har gått med strømpebukse under en stram bukse i dag. Det var en smule trangt, så må finne på en lurere løsning 😛 Har jo varmedressen min da, men ser unnskyld meg rart ut å gå med det på jobb der alle er så sneisene i påkledninga 😛 Bør spare den hvis det blir kaldere uansett 😛

Har lagd min første grytemiddag til bare meg selv i dag. Starta med den når jeg var skikkelig sulten, etter en kvart tallerken var jeg mett og klarte ikke putte i meg no mer.. Blææ… SÅ mye vits å lage middag, når jeg kunne klart meg med et knekkebrød eller to.. men, men..

Det var helga i korte drag. Kommer sterkere tilbake 🙂

2 kommentarer

  1. Chanip sier:

    Er bare å jobba på det 🙂

  2. Mamma sier:

    Det blir så fint hos deg. Vi må være flinke til helga for bestemor etterlyser bilder 😉

Skriv et svar