nov 22

Første dag på jobb!

Sjefen kom like etter at jeg hadde skrudd av her i dag. Hu var nysgjerrig på åssen det hadde blitt her. Det var jo hu som titte på hybelen for meg og tok de bildene jeg la ut her om dagen 🙂

Det var spennende i dag tidlig. Spent på den andre Lærlingen og hvordan dagen skulle bli. Det starta med litt skravling og den faste kaffekoppen og røyken de to må ha om morgningen 😛 Så ble det litt sjekking av hvilken symaskin jeg skulle ha på plassen min, men det var lettere sagt enn gjort. Var liksom noe krøll uansett hvilken.. Etter lunsj stakk jeg og Ann-Siril ut med 3 symaskiner 🙂 På sybutikken (som de kaller det) satt vi og fikk hjelp med 2 stk og leverte 1. Så var det Clas Ohlson etter skriver. Vel ferdig hadde vi 2 symaskiner og en skriver med oss tilbake + post. Må si det var moro å gå ærend 🙂 Vel tilbake fortsatte jeg på noe jeg så vidt begynte på før lunsj. Fikk det som et lite oppdrag for å bli kjent med symaskina. Nå klør jeg egentlig bare i fingra etter å rense og fikse maskina mi, men den kommer jo ikke før til fredag.. Gah! Jeg ble nesten ferdig med det lille bli-kjent prosjektet, må sy på noen snorer så det sitter som det skal, men ellers fint 🙂 Det er ikke store saken, men det øker trivselen i rommet 🙂 Etter jobb var det rett til bussen. Jeg hadde litt vondt i hodet, så får vurdere å ha med paracet i morgen. Jeg fins jo ikke kjent enda, så selvfølgelig satt jeg for lenge på bussen.. Skjønte det ikke før jeg så Kiwi passere og da var det for seint.. Ble noen ekstra meter å gå, men nå veit jeg vel hvor jeg skal av 😛 Etter å ha vært på Kiwi å handla, så gikk jeg oppover mot veien «min». I første krysset tok jeg jo da feil! Da ble jeg fortvila.. Jeg var kald og helt ukjent i området.. Jeg ringte mamma av gammel vane, men hu viste sånn ca hvor jeg hadde gått feil. Jeg hadde gått til venstre, men skulle til høyre. Husker det å nå tror jeg! Når jeg endelig kom hjem, satte jeg ting i kjøleskapet og satte meg her. Like etter var huseieren på døra ang TV’n. Nå funker den med hans boks og kort. Det var noe med ledningen, men og noe med boksen min.. Men TV er det ihvertfall 🙂 Han lurte på om jeg ville bli med opp og hilse på frua i huset, så eg ble med opp. Syns de virker kjempe greie 🙂 De skal bort noen dager igjen nå, men naboen min er kjempegrei han også så det er bare å spørre om jeg lurer på no 🙂

Nudler var middagen i dag, men orka ikke hele en gang. Nå blir det litt TV på meg så senga. Etter en paracet har det fremdeles ikke letta oppi der.. Vil ikke ta fler, for veit jeg blir sløv og vil ikke se «bivirkningene» av det i mårra kl 10 når jeg våkner 😛

Strykebrett og sånn armting 😛

Men nu er det straks nattinatt 🙂

Skriv et svar