des 29

Christmas, Christmas Time is Here!

Jadda!! Det har liksom hopt seg opp og jeg har ikke hatt no spesielt lyst å blogge eller hatt no spesielt å blogge om. Ble liksom litt borte og nedprioritert. Bloggen har en tendens til å bli nedprioritert så fort jeg kommer hjem, men nå har jeg faktisk vært skikkelig sløv.

Jeg har jo da kommet meg fra Arendal og til Lillehammer på egenhånd. Føler virkelig at jeg vokser 🙂 Gikk fint oppover. Var no tull med toget fra Arendal til Nelaug, så det ble taxi fra Stasjonen til ett eller anna annet sted, men det gikk fint 🙂

Lille julaften var jeg og mamma på Lillehammer og fikk skaffa til veie gaver. Siden jeg ikke har hatt no særlig med penger tidligere måtte det utsettes, men jeg fikk lønn dagen før jeg dro hjem og penger fra NAV for desember og halve januar reisedagen, så det løste seg med gaver og andre nødvendigheter 🙂 En stor lettelse! Har fremdeles penger til å klare meg i Arendal til jeg får søkt om stipend når lærekontrakta er godkjent! Det virker som det løser seg 😀

Jeg fikk også litt penger til jul, men de må spares godt! Julepresangen til jobben var nemlig en tur til Paris! Jeg har jo ikke vært der før, så selvfølgelig vil jeg være med! Så her blir det sparing og sofa får vente til etter februar 😀

Kjempe glad for presangene! Digger de 😀 Jeg og mamma har allerede hørt 2 av 3 Knerten bøker, pleddet fra Eli og voffsen har jeg brukt alt. Kommer til å bli godt på toget ned igjen, for jeg angret på at jeg ikke hadde med meg no på turen opp. Mat uten mor stemmer jo helt klart 😛 Twilight kalender er jo helt ypperlig med matchende veske! Koppen skal jeg ha på jobb. Blir mye kakao ut av den tror jeg 😀 Og reisesett med neglsaker og sysaker er jo en hver syerskes drøm! Fikk skjerf av Storebror, Ingvild, Herman og Tuva. Kjempe praktisk var det 😀 Også fikk jeg de siste håndklene + en te-lys senker 🙂 Jeg er jo redd for ild, ikke at jeg har brent meg no særlig, bare liker ikke at det blir så himla varmt og begynner å gjøre vondt. Kanskje det har noe med et tidligere liv å gjøre?? Ikke veit jeg, men er ihvertfall kjempe glad for det jeg har fått 🙂

Men får ta litt mer seinere tror jeg. Klokka er halv 2 og vi skal opp til «folkelig» tid i morgen, eh i dag 😛

Natta 🙂

Skriv et svar