des 16

Hvem har de kuleste gardinene!?!?!?!?!

Jeg har!!!

Nå har jeg endelig fått sydd de 3 gardinene jeg har hatt liggende et par, tre ukers tid! Jeg mangler fortsatt en til vinduene (dere ser det er no rart der) og 2 til soveromsåpningen + til putetrekk på putene som er igjen hjemme, som skal i sofaen den dagen jeg får skaffa meg det 🙂 Spørsmålet er egentlig om jeg skal ha mørk beige eller gråblå.. Blågrå kan jo ha rosa puter og jeg har jo rosa trekk på putene nå, så kanskje det er tingen? Får se når dagen kommer tror jeg 🙂

Nå har jeg hatt 418 visninger de siste 24 timene. Er vel sikkert fordi jeg har skrevet såpass om Alexander som jeg har gjort 😛 Er jo moro da 😀 Har skrevet ned antallet for å se hvor mange jeg har hatt på topp 🙂

Men nå er det kvelden her 🙂 Ble seint i går 😛

2 kommentarer

  1. Chanip sier:

    Jeg har ikke vinduer no annet sted enn i stua på hybelen min. Jeg syns stoffet var kjempekult og visste med en gang hva jeg skulle lage ut av de 🙂 Nemlig gardiner til de to stuevinduene mine, gardiner som skal henge foran soveromsdøra og en til i et hjørne der det er plass til lagring av diverse saker og ting 🙂 Det blir også puter av dette stoffet når jeg får meg sofa 🙂 De flytter helt sikkert inn på et barnerom om noen år 🙂
    Jeg er glad for at barnet i meg kommer fram på den måten 🙂 Jeg har fått skryt over hvor kule de er og tar det til meg med et stort smil 🙂
    Jeg skal helt sikkert sy meg andre gardiner seinere, så da kan du jo titte innom igjen da og se om de faller i smak 😉

  2. Helene sier:

    Saue gardiner i stua? Passer vell kanskje bedre på ett barnerom, eller?

Skriv et svar