des 29

Litt om dagene :)

En liten oppdatering 🙂

Julaften ble tilbragt hos bestemor sammen med tante Kjersti. Julemiddagen hos Thue består av ribbe, julepølse, medisterkaker (som Thue kaller kjøttkaker 😛 ) makaronistuing og poteter med tyting og skysaus. Dessert er riskrem med sukker og rød saus 🙂 Så skal det jo vaskes opp da, men tror det ble droppa i år 😛 Kaffe og kaker til gaveåpninga. Gaveutdelinga har som regel jeg stått for. Ihvertfall så lenge jeg kan huske 🙂 Etter å ha åpna gavene og skravla litt dro jeg og mamma hjem.

Første juledag bestod av pysjdaffing og film på film på film. Liker sånne dager 🙂

2. juledag bestod av pepperkakebaking (bedre seint enn aldri 😛 ) og litt mer daffing.

3. juledag daffa jeg litt til, men var også litt aktiv på dagen. På kvelden ble jeg med til noen venner og hadde det egentlig ganske moro 🙂 Ble ikke sånn veldig seint hjem, men mamma var fremdeles oppe så vi ble sittende å se enda en film 😛

Sov lenge 4. dag. Var ikke  i form. Uggen og småkvalm. Hadde en følelse av at hvis jeg spiste kom det opp igjen. Spiste ikke mye i går akkurat.. Ble sofa dag i går. Har ikke vært dårlig på lenge, så egentlig glad for at jeg var hjemme og ikke på hybelen i går. våkna i dag med litt av samma guffa, men likevel bedre 🙂 Skulle til massør i dag også. Det var godt det! Men det kjennes ut som deler av ryggen min er blå :\ men det er den ikke. Den er bare litt øm. Var visst ting og tang som satt ganske så dypt, som hu også sa at jeg kom til å kjenne litt etterhvert 🙂

Ble litt daffing i dag å. Skal jo slappe av etter en sånn runde så jeg pakka meg inn i et pledd og lå og så på MacGyver 😛 Man trenger daffedager i blant! Eller som nå en god bunch av de 😛

Har vært ute en tur i kveld. Den uggne følelsen er ganske borte og jeg følte for en tur ut. Ble en tur bort til Jonas. Drakk kaffe  (JA! Kaffe! Sjokoladekaffe da 😛 ) og titta litt på TV 🙂 Ble vist en liten sightsing når han kjørte meg hjem 😛 Kjørte like godt forbi  avkjørselen på Oddvang i steden for å svinge av 😛 Men det er jo omkjøring i hue og ræva her nå, så er ikke no rart om man blir forvirra. Den kommer brått på og det var mørkt. Men ingen krise! Vi svinger av ved Rustberg i stedet 🙂

Nå sitter jeg her å egentlig vurderer å skru av å gå å legge meg eller om jeg skal skru av og finne en film 😛

Skru av gjør jeg ihvertfall, så nighty night 😀

Skriv et svar