des 14

Mange lesere!

Jeg pleier normalt å ha 15 til noen og 30 lesere per dag. Onsdag forrige uke fikk jeg et lite sjokk! Jeg hadde plutselig 3 sifra antall de siste 24 timer. Det var et sted mellom 300 og 500 visninger. Jeg husker ikke nøyaktig tallet, men det var en del! Jeg trodde at noen hadde søkt på Alexander Rybak og kommet fram til bloggen min, men nei da 🙂 Det var ei jente som hadde gjort det og lagt ut link til innlegget via google translater på siden til Alexander! Kjempe moro det altså 🙂 Jeg turte ikke legge det ut der. Er jo lov å være litt sjenert mener jeg, men så ble det sånn like vel 😛

Så der har vi grunnen til så stort leserantall 😛

Her er direkte link til en dårlig oversatt blogg, men moro likevel da 🙂

Jeg så jo God Kveld Norge på lørdag og reprisen søndag. Gikk inn på Sumo og så God Morgen Norge med Alexander også. Der spilte de Let it Snow. Virkelig en god versjon!

Han sang også «Romjulsdrøm» i intervjuet. Herlig!

Håper de er på CD’n fra konserten! Ihvertfall Let it Snow! Den har blitt et must for meg nå 😛

Men nå vil jeg se litt julekalender 🙂

Skriv et svar