des 30

Tur til Myrvoll

I dag tok jeg, pappa og Reidun turen til farmor og tante May 🙂

I bilen ble jeg oppslukt i Jellerød og merka en gang ikke at jeg hadde hørt igjennom begge Alexander Rybak CDene før Mp3-spilleren skrudde seg av 😛 Jaja, da skrur vi den på igjen 😛 Var hos farmor en stund. Fikk litt å bite i og så var det jo noen julegaver til 🙂 Fikk en kjempe fin engel av tante May! Kan ta bilder av det jeg fikk seinere 🙂 Var så vidt innom hos tante May også 🙂 Koselig hos farmor og tante May 🙂

Før vi vendte nesa opp til Øyer svingte vi innom Synne 🙂 Jeg hadde en liten pakkesang jeg skulle levere 🙂 Kjempe koselig å hilse på henne igjen 🙂

Ble enda litt mer Jellerød på turen opp, men kjente at jeg begynte å bli små uggen, så jeg leste ut kapitlet og holdt meg til Mp3-spilleren 🙂

Let It Snow med Alexander Rybak er virkelig en julesang som får meg i humør! Blir så blid av den 😀

Vel hjemme ble siste kapittel av Jellerød nr 5 lest ut 🙂 Jeg er over halvveis i serien 🙂

Nå blir det busselalle også får en være flink jente i morgen og prøve og få litt orden i bagen som skal være med hjem og fikse litt ellers. Har jo ting og tang som fremdeles ikke har kommet ned 😛

Skriv et svar