jan 06

En kjapp en før jobb!

Godt nyttår alle sammen! Har hatt et stk fravær igjen..

Kom meg vel hjem på søndag selv om det var ganske så tungt å dra og bære. Veit jeg må ha meg en liten søt koffert som jeg kan pakke i isteden for en bag som er umulig og bære og som byttes ut med en enda større en fordi jeg hadde ting hjemme som skulle bli med ned hit 😛

Har hatt ryddedager på jobb så lang, så nå blir det virkelig ålreit der 🙂 Sånn som jeg skjønte det skal vi begynne på megabestillingen i dag! 300 vesker! På en måte, gleder jeg meg, på en annet måte tror jeg det kan bli drugt, men man må jo bare 🙂

Så så mange kule og fine stoffer i går at jeg ble nesten sjuk! Idé på idé som poppa ned i hodet 😀

Sånn litt utpå kvelden, nærmere midnatt, fant jeg det for godt å ommøblere soverommet 😛 Er det mulig?? Senga ble flytta bare 20 cm over til den andre veggen, så har bare hodet i den andre veien 😛 Hylla som er «nattbordet» mitt ble flytta etter så det har bare blitt speilvendt 😛 Databordet har jeg trilla inn på der så det er på rommet jeg sitter nå 😛 Løsningen jeg har kommet fram til for stua, etter at hjørnehylla og sovesofaen er på plass (om en stund) gjør at jeg ikke får plass til data’n og jeg har klødd veldig i fingra for å snu om i det siste at jeg ikke klarte å dy meg ang. soverommet i går 😛 Forhåpentligvis er det lettere å gjøre noe annet enn data, siden det er litt mer bortgjemt 😛

Men  nå er det på tide å ordne seg på badet 🙂

For ta en liten romjul/nyttårs oppsummering seinere i dag 🙂

Skriv et svar