jan 25

Må bare starte med et bilde jeg tok den 21. Virkelig spesielt! Jeg sto og venta på bussen. Det var 6 kuldegrader ute og rett over et hustak så jeg en regnbue!!! Jeg skjønte ikke det helt. Det var jo kaldt og det regna ikke!!

Kult var det ihvertfall!!

Fredag kom Ann-Siril og sov over 🙂 Lørdag var vi i Grimstad. Hilste på flere nye mennesker 🙂 Fikk resten av Sauestoffet mitt også, så har fått sydd alle gardinene unntatt den som skal være borte ved skapet. Mangler bare beltene nå, så kan jeg ta bilde 🙂

Nå har vi begynt å sy sammen veskene på jobben 😀

Mandagskvelden var jeg i Kristiansand med Ann-Siril. Jeg var med på Mary KAy møte hvor vi fikk tips og trikk om hva man burde bruke og hvordan man skulle bruke det. Det er svindyre greier, men så sykt gode produkter!! Det kan jeg si bare etter én gang!! Ville ikke vaske det av meg når jeg kom hjem. Jeg var kjempe trøtt når jeg kom hjem og veit selv at da ser jeg ikke så godt ut. Jeg titter i speilet og ser faktisk våken ut!!! Blir nok noe nå og da av de produktene ja! Virkelig fornøyd! Merka ikke engang at jeg hadde noe i ansiktet!

Har sagt jeg vil være med flere ganger 😛 Det var moro!

Ellers har jeg endelig lest ut Jellerød bøkene. Skulle gjerne fortalt masse om hvilke personer jeg har lyst til å vri om hodet på og hvordan det går med de jeg bare vil alt vel, men det kan jeg jo ikke.

  1. Fordi det er noen som skal lese bøkene etter meg som leser bloggen min 🙂
  2. Fordi jeg ikke vil gjenfortelle en hel historie som noen andre har skrevet.

MEN!! Jeg har funnet ut av slektskapet mitt i historien 🙂 For de som kanskje ikke har lest et tidligere innlegg om bøkene, kan jeg si at hovedpersonen i boka er tanta til min oldemor 🙂 Historien har frustrert meg og irritert meg, fordi ting ikke har gått etter min plan.. Men ting har falt på plass 🙂

Nå er det natta, for jeg skal tidlig opp i morgen 😉

Skriv et svar